Meghan Markle a născut. Ducesa de Sussex a adus pe lume un băiețel

Meghan Markle a născut un băiețel în dimineața zilei de 6 mai, la ora locală 5h26. Ducesa de Sussex a devenit mamă pentru prima dată la 37 de ani. 

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat printr-o postare pe contul oficial de Instagram că Ducesa de Sussex a adus pe lume un băiețel. Anunțul a fost făcut printr-o imagine albastră care are inscripția ducilor de Sussex în partea de sus și scrie 'E BĂIAT'.  Pe imagine mai apare și mesajul 'Altețele lor regale, ducele și ducesa de Sussex, sunt extrem de fericiți să anunțe nașterea copilului lor. Ducesa și bebelușul sunt bine și sănătoși, iar cuplul mulțumește publicului pentru entuziasmul și sprijinul pe care l-au oferit în acest moment foarte special al vieții lor', se mai arată în mesajul postat pe Instagram.

La scurt timp după acest anunț, Prințul Harry a susținut o scurtă declarație de presă în cursul căreia a anunțat că încă nu s-au decis ce nume va avea copilul și că în două zile îl vor prezenta lumii pe cel mai nou membru al familiei.

'Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-am fi putut-o imagina vreodată. Suntem extrem de fericiți și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea', a declarat prințul.

'Orice părinte și tată spune că copilul tău este superb, dar acest copil este uimitor', a mai spus prințul Harry extrem de încântat.

Bebelușul regal a avut la naștere 3,26 kg. Prințul Harry a fost prezent la naștere. Ducesei de Sussex i-a fost alături și mama ei, Doria Ragland, care a părăsit pentru o vreme SUA pentru a-și crește nepotul. Mama lui Meghan nu locuiește împreună cu Meghan și cu Prințul Harry la reședința de la Frogmore Cottage, acolo unde ducii s-au mutat înainte de venirea pe lume a copilului. Doriei i-a fost pusă la dispoziție o locuință în apropiere.

Meghan Markle a născut natural

Urmând tradiția predecesoarelor sale, Kate Middleton, Prințesa Diana, Regina Elisabeta a II-a, Meghan a ales nașterea naturală, fără medicație. Tehnica de atenuare a durerilor nașterii pentru care a optat poartă numele de hypnobirthing (naștere prin hipnoză). Această metodă presupune autoinducerea unei stări de relaxare profundă. Mama reușește astfel să nu simtă durerile nașterii și asta fără să apeleze la medicamente. Printre celebritățile care au apelat la metoda hypnobirthing se numără Jessica Alba,  Gisele Bündchen şi Tiffani Thiessen.

Meghan a rupt, însă, tradiția în ceea ce privește spitalul la care și-a adus pe lume bebelușul. Ducii de Sussex au decis ca primul lor copil să nu se nască la Lindo Wing of St Marys Hospital din Paddington, spital unde au născut Kate și Diana, ci la maternitatea Frimley Park, aflată în apropierea reședinței de la Frogmore Cottage.

Meghan Markle nu va face tradiționala poză pe treptele spitalului

O altă tradiție pe care Meghan nu a vrut să o respecte a fost cea a fotografiilor pe treptele spitalului. Prințesa Diana și Prințul Charles au făcut poze în fața spitalului Lindo după venirea pe lume a celor doi copii, la fel Kate și William, care au stat la fotografii de trei ori chiar.

Meghan, însă, a ales să nu treacă prin această „tortura', dorind să se bucure de primele momente din viață ale copilului ei în familie, alături de sotul ei, Printul Harry. Ducesa de Sussex nu a vrut să fie obligată să arate ireproșabil imediat după naștere pentru a da bine pe camere.

O sursă din interiorul Casei Regale Britanice a declarat pentru TheSun căHarry și Meghan știu că nașterea bebelușului este un subiect de interes public, însă acesta nu este un moștenitor direct al tronului, așa că părinții vor opta pentru o naștere privată. Meghan este stresată în privința potențialelor complicații care ar putea apărea, precum o cezariană de urgență, și nu vrea să fie expusă presiunii de a arăta ireproșabil pe treptele spitalului la doar câteva ore după naștere”.

Citeste si

Meghan Markle se gândește deja la cel de-al doilea copil? Ducesa de Sussex, dată de gol de prințul Harry

Prințul Charles își dezvăluie temerile legate de copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Cum s-a schimbat prințul Harry după ce a aflat că va deveni tată?

Sursa foto: northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete