Maurice Munteanu, cuvinte dure pentru actorul Florin Zamfirescu: „Tâmpit ești chiar tu, maestre! De o mediocritate sinistră!”

Maurice Munteanu este din nou deranjat de afirmațiile făcute de Florin Zamfirescu. Juratul de la „Bravo, ai stil!' i-a adresat actorului cuvinte foarte dure.

Recent, pe una dintre rețelele de socializare, Maurice Munteanu l-a acuzat pe Florin Zamfirescu că l-ar fi discriminat când a vrut să dea la Facultatea de Actorie din cauza orientării sale sexuale. Când avea 18 ani, vedeta de la Kanal D s-a înscris la UNATC, pentru că își dorea să fie actor, însă ar fi fost întrebat în mod tendențios de Florin Zamfirescu, care unul dintre profesorii evaluatori, dacă are sau nu prietenă.

Florin Zamfirescu a fost atunci contactat de jurnaliști și a precizat că juratul de la „Bravo, ai stil!' era „cam infantil la probe' și că „l-am blocat cu întrebarea pentru că era tâmpit', afirmații care l-au deranjat din nou pe Maurice Munteanu.

„Maître Florin Zamfirescu răspunde și elucidează cetățenii oripilați de acuzațiile mele. Îmi permit să citez din ilustrul profesor & formator de generații: “L-am blocat cu întrebarea pentru că era tâmpit.”, “Că nu sunt de acord cu homosexualitatea, asta e altă poveste. Și homosexualitatea asta cred că este o metodă naturală de reglare a numărului populației pe planetă, că parcă ne-am cam înmulțit.”, “El era cam infantil la probe.” etc.

Tîmpit ești chiar tu, maestre! De o mediocritate sinistră! Nu, nu m-ai blocat, m-ai scîrbit, e o mare diferență. Și faptul că ești, sau nu, de acord nu interesează pe nimeni. Tu nu ești acolo ca să fii de acord cu orientările sexuale ale cetățenilor. Răspunsul mizerabil pe care l-ai dat nu face altceva decît să confirme ceea ce am relatat. Dacă eu eram infantil la probe, la 18 ani, tu, acum, prin acest răspuns, ți-ai dat doctoratul în prostie & nimic.

Și, da, parcă te-ai prea înmulțit degeaba, ca să-ți vorbesc pe aceeași limbă golănească și birjărească, de profesor universitar. Ești o rușine!', a scris Maurice Munteanu pe contul de Facebook.

maurice-munteanu-2-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete