Matilda Pascal-Cojocărița, probleme financiare grave: „S-ar putea să ieșim la cerșit pe stradă”

Matilda Pascal-Cojocărița, probleme financiare grave: „S-ar putea să ieșim la cerșit pe stradă”

În ultima vreme, din ce în ce mai multe persoane publice care își câștigau existența din spectacole și evenimente au anunțat declinul lor financiar. Printre acestea se află și Matilda Pascal-Cojocărița care a fost afectată grav din cauza pandemiei de coronavirus.

Artista a declarat că o dată cu restricțiile impuse de autorități, evenimentele la care participa și din care își câștiga existența au fost anulate, fapt ce a dus treptat la golirea contului din bancă.

Pentru toată lumea, pandemia a reprezentat o provocare de a face față schimbărilor, de a căuta soluții de reorientare profesională sau de a găsi soluții adaptate nevoilor fiecăruia dintre noi. Afacerile faimoasei cântăreațe au stagnat și din disperare, ea consideră că va fi nevoită să apeleze la munca de zilier.

„Suntem terminați, nu avem aer și din punct de vedere artistic suntem uitați. S-ar putea să ieșim la cerșit pe stradă sau să ne apucăm de tuns oile sau de măturat străzile, să putem să câștigăm un ban.

Suntem legați de mâini și de picioare. Este foarte greu. Nu mai avem speranțe, parcă totul este o nebuloasă. Dacă mai ține un an pandemia, mai avem încă rezerve, dar dacă mai ține doi ani s-ar putea să ieșim la cerșit pe stradă', a mărturisit Matilda Pascal-Cojocărița.

În aceeași situație se află și Maria Buză. Artista a dezvăluit că totul a mers atât de prost în ultima perioadă, încât au fost nevoiți să aducă bani de acasă pentru a acoperi datoriile. Însă, nici acest efort nu a avut rezultatul dorit și au închis cele două restaurante pe care le dețineau.

„La mare am încheiat afacerea cu doi ani în urmă, iar cu cel din București, noi eram în cădere liberă și nu reușeam să ne revenim. Noi speram zi de zi să ne revenim, dar aproape toți veneam cu bani de acasă pentru a acoperi cheltuielile. Este un capitol încheiat, dar încă mai tragem după el, avem datorii’, a mărturisit cântăreața la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete