Lora, dezvăluiri despre momentul în care va deveni mamă

Lora este una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și una dintre cântărețele de succes de la noi din țară. Ea are o relație de foarte mulți ani cu Ionuț Ghenu și se pare că momentul în care cei doi vor deveni o familie cu acte în regulă se apropie cu pași repezi.

Artista în vârstă de 38 de ani se poate declara o femeie împlinită, cu o carieră frumoasă contruită de-a lungul anilor, dar și cu numeroase planuri personale. Ea împreună cu logodnicul său se pare că vor ajunge în curând la altar, mai ales în urma unei mărturisiri a Lorei.

Frumoasa cântăreață a declarat că abia așteaptă să aibă copii, iar surpriza a fost când a spus și numărul acestora. Ea a mărturisit că își dorește nu mai mult de cinci copii. În cadrul unei emisiuni, Lora a recunoscut că lipsa timpului a împiedicat-o să se gândească la maternitate, însă acum își dorește mai mult ca niciodată.

„Îmi doresc foarte mult şi băieţel şi fetiţă. Eu vreau să am cinci copii, dar nu ştiu când o să am timp. Acum am omul perfect lângă mine, simt că se apropie momentul', a mărturisit Lora.

Nu se știe când Lora va face marele anunț, însă sarcina Adelei Popescu se pare că i-a stârnit pofta de a deveni mămică.Momentan, Lora prezintă alături de Cove emisiunea „Vorbește lumea' și are parte de susținerea fanilor, iar aceasta a fost impresionată de numărul mare de încurajări.

„Am rămas impresionată de numărul mare de oameni care se bucură să mă revadă în postura de prezentator la @vorbeste_lumea_oficial. Mulțumesc pentru susținere și chiar îmi doresc să avem cele mai frumoase dimineți, împreună (…).'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete