Mărturisiri șocante ale unui cântăreț celebru: „Muzica m-a salvat de la mai multă închisoare”

Mărturisiri șocante ale unui cântăreț celebru: „Muzica m-a salvat de la mai multă închisoare”

A fost condamnat de mai multe ori pentru trafic și consum de droguri, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe Tudor Sișu să nu mai cânte. Fostul membru al trupei „La Familia', alături Puya (Dragoș Gărdescu, pe numele său real), a fost invitat în emisiunea „La Măruță' și a mărturisit că muzica l-a ajutat în anii grei de închisoare.

De asemenea, el a povestit prin ce experiențe a trecut și a vorbit despre proiectele muzicale pe care le are în plan. Din ultimii 17 ani, șase i-a petrecut în închisoare.

„Subiectul ăsta cu pușcăria nu este sensibil, dar nici nu e vreo realizare, știi ce zic? Am stat închis, în total, aproape 6 ani. Este o chestie de rutină, e ca și cum ai sta în casă. Am învățat să mă disciplinez, să știu cum să mă organizez ca să supraviețuiesc oricărei încercări.'

Povestea lui a început la Revoluție când avea doar 12 ani. Era conștient de ceea ce se întâmplă, mai mult de atât a considerat că puteai face ce vrei, însă trebuia să îți asumi dacă voiai să fii în afara legii. Tudor Sișu, tată a doi băieți a declarat „La Măruță' că familia lui a fost afectată de tot ce s-a întâmplat. Ei au fost supărați, timpul le trecea greu și așteptarea ca el să revină acasă era și mai grea.

Lui nu îi făcea bine să se gândească pentru că ar fi ajuns la depresie. De asemenea, el a adăugat că „în zilele noastre, suntem împinși către depresie de tot felul de chestii. Chiar și aspectele pozitive ale vieții, dacă sunt intangibile, te pot duce la depresie.'

„Îmi place să scriu'

Sișu a declarat în emisiune că el nu face muzică, însă aceasta l-a salvat de la ani grei de închisoare.

„Îmi place să scriu, să mă exprim prin versuri. Mi-ar fi plăcut să cânt cu vocea, însă nu am calitățile necesare'.

Fostul membru al trupei La Familia are o relație bună în continuare cu Puya și anul acesta ar fi vrut să revină pe scenă, după lunga pauză pe care a avut-o. Lucrează cu Puya la câteva proiecte comune, însă mai sunt detalii de finisat.

Foto: Captură ProTV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete