Averea fabuloasă pe care Pepe și Raluca o vor împărți la partaj. Despre ce sumă este vorba?

Pepe și Raluca au decis să pună punct căsniciei lor, deși formau un cuplu care părea trainic și frumos. Pe lângă divorțul surprinzător din showbiz-ul românesc, aceștia au de împărțit o avere imensă.

Conform celor de la cancan.ro, Pepe și Raluca au o avere estimată la peste 1.500.000 de euro.

De-a lungul celor opt ani de căsnicie, artistul și soția lui au strâns o avere însemnată. Aceștia dețin o casa din zona Pipera evaluată la 400.000 de euro, clădirea în care Raluca Pastramă a înființat o grădiniță, evaluată la aproximativ 650.000 de euro, barul deschis de Pepe în Calea Victoriei, situat pe două etaje, evaluat la 550.000 de euro. De asemenea, cei doi au și două mașini, un Porsche Macan de aproximativ 65.000 de euro și un Mercedes V Class în valoare de 50.000 de euro.

Pepe a declarat în urmă cu câteva zile că separarea va fi una amiabilă și la notar. Acolo se vor discuta și aspecte legate de custodia celor două fetițe și stabilirea unei pensii alimentare pentru acestea.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete