Marius Moga, un tătic mândru și fericit. Iată cât de mare s-a făcut fetița lui

Una dintre cele mai frumoase, trainice și discrete familii o formează Marius Moga și Bianca Lăpuște. Cei doi au o fetiță absolut superbă ce a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții ei.

Bianca a fost reporter la Pro TV, însă acum este parte din echipa de producție DeMoga Music a soțului ei.

„E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu', a declarat Bianca pentru Click!

Anul acesta, Marius Moga și Bianca Lăpuște au aniversat anul acesta 8 ani de căsnicie. La 25 iunie 2014, Marius Moga și Bianca Lăpuște au spus „DA' în fața familiei și prietenilor apropiați, printre care și cunoscutul prezentator, Cătălin Măruță.

Marius Moga și soția lui BiancaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

La doar un an de la nunta lor, soția lui Marius Moga a dat naștere unei fetițe minunate care acum s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Cei doi nu postează des fotografii cu Maria, însă de curând, fanii acestora au putut admira câteva imagini cu micuța care a împlinit 7 ani în  toamnă.

„Despre Maria, fiica noastră, nu ştim ce drum va lua, îşi va da singură seama când va creşte, până atunci fredonează piesele lui tati. E o combinaţie între noi doi, un mix, fiind foarte pedantă, cochetă, autoritară şi sensibilă. Are puţin din fiecare, dar are şi ceva al ei. Deocamdată e foarte ea însăşi, ne surprinde, are multă personalitate', a mărturisit Bianca despre fiica ei, acum ceva vreme.

Micuța Maria Elisabeta este cea mai mare bucurie a celebrului ei tată, însă acesta vrea să-i ofere o copilărie normală, așa că o expune câte mai puțin pe rețelele sociale.

“Eu încerc să-i insuflu fetiței mele ideea de a fi creativă. Apoi, ea este încăpățânată. Îi va prinde bine în viață. Să nu ajungă la adolescență sau când va fi matură că va face orice îi zic alții! Este bine să asculți și de alții, dar să ai voință. La ea trebuie să fie ca ea! Deși e mai chinuitor așa. Mă văd în ea, dar totodată mă enervează. Nu e ușor când te uiți din perspectiva de părinte, dar, mai departe în viață, un copil încăpățânat va reuși mai mult decât unul ascultător”, a povestit Marius Moga în podcastul Alexandrei Ungureanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete