Marius Elisei trece prin perioade dificile și a început să simtă lipsa familiei

Marius Elisei trece prin perioade dificile și a început să simtă lipsa familiei

Înainte de sărbători, Marius Elisei a părăsit vila în care locuia alături de Oana Roman, fetița lor, dar și de soacra sa, Mioara Roman. Odată cu plecarea lui a luat și afacerea familiei începută în plină pandemie.

În timpul căsniciei lor ce a durat șase ani, Oana Roman și soțul ei s-au mai despărțit de câteva ori, însă s-au împăcat și au luat-o de la capăt. De data aceasta, se pare că ruptura este definitivă.

Deși după sărbători acesta a declarat că locuiește și se gospodărește cum poate mai bine singur (vezi galeria foto), se pare că lucrurile nu stau chiar foarte roz și uneori se simte epuizat, dovadă fiind chiar mesajul lui Marius postat pe rețelele de socializare.

„Low battery… (n.r. baterie descărcată)', semn că problemele nu s-au încheiat și uneori capacitatea sa de concentrare scade spre minimul puterilor.

În urmă cu ceva timp, Oana Roman a declarat într-o emisiune de la Antena Stars că perioada pe care a traversat-o a fost una extrem de dificilă. Problemele cu Marius, cu mama ei au copleșit-o, însă nu au doborât-o, demonstrând că este o femeie puternică, iar pentru ea, cel mai important este liniștea fetiței lor. Motiv pentru care, vedeta încearcă să mențină o relație decentă cu tatăl ei și să-l implice ori de câte ori se poate în creșterea și educația ei.

„O să mint dacă o să spun că a fost simplu. Sunt un om matur, trecut prin multe, am cumva puterea mentală să pot trece peste niște lucruri. Pentru Isa, însă, a fost mai greu. Ea merge la Marius de ori câte ori își dorește, pentru că așa cum știți cu toții, Marius este un tată exemplar pentru Isa și a fost mereu și cu siguranță va fi în continuare. Pentru ea, bineînțeles, a fost primul Crăciun în care nu a fost cu el, primul Revelion când la 12 noaptea am ciocnit doar noi două', a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete