Lidia Buble, mesaj de dragoste surprinzător și misterios

Lidia Buble a avut o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Simion, însă din motive știute doar de ei s-au despărțit și au luat-o pe drumuri diferite. Cu toate acestea, cei doi au rămas prieteni și lucrează împreună la proiectele comune.

Dacă Răzvan Simion este implicat deja într-o relație, frumoasa artistă nu s-a afișat cu nimeni până acum, deși cu siguranță are o mulțime de admiratori. Cântăreața este extrem de activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi fiecare moment din viața ei.

De curând, Lidia a postat imagini de la un salon de înfrumusețare, apoi de la o ședință foto și ulterior s-a întâlnit cu fratele său mai mic, Elisei, și cu soția acestuia pentru a servi masa în oraș.

Ceea ce i-a luat prin surprindere pe fani a fost mesajul în limba engleză a unei fotografii postate care se traduce: „Îți mulțumesc că mă iubești atunci când nu mă simt atrăgătoare' (vezi galeria foto). Pentru că Lidia Buble a negat de fiecare dată atunci când a fost întrebată dacă există cineva în viața ei, acum fanii și-au ridicat o mulțime de întrebări și sunt curioși dacă vedeta iubește și este iubită din nou.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete