Marius Elisei, acuzații dure la adresa Oanei Roman: „Eram sacul ei de box”. Probleme cu alcoolul și certuri constante

Marius Elisei a făcut confesiuni surprinzătoare în emisiunea „Xtra Night Show' despre căsnicia sa cu Oana Roman. Fostul soț al vedetei a recunoscut că a avut probleme cu alcoolul și că certurile cu fosta soție erau la ordinea zilei.

După dezvăluirile șocante făcute de Oana Roman cu privire la căsnicia lor, Marius Elisei a fost invitat în emisiune pentru a-și spune și el partea de adevăr. Fostul soț al vedetei a surprins atât publicul, cât și pe moderatorul Dan Capatos, cu confesiunile sale.

„Eu eram sacul ei de box, că eram eu de vină sau că nu eram eu de vină. O enerva altcineva din exterior și cineva trebuia să încaseze. 6 zile din 7 noi ne certam. Pentru că îmi doream foarte mult familia asta, eu am răbdat și am tăcut. Am mai răbufnit și eu, dar nu constant. Nu puteam să comunicăm. «Nenorocitule»… nici nu pot să reproduc cum mă jignea. Ea nu mai ținea cont unde este și cine se află', a mărturisit Marius Elisei.

Oana Roman și Marius EliseiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

Marius Elisei a mărturisit că, în ciuda comportamentului dificil al Oanei Roman, el a iubit-o enorm. Fostul soț al vedetei a adăugat că relația lor a devenit toxică, iar certurile erau la ordinea zilei. Marius Elisei susține că Oana Roman i-a ascuns timp de 4 luni când a rămas însărcinată.

„Mi-a ascuns sarcina patru luni. Copilul a apărut foarte repede. Noi ne-am cunoscut în februarie, iar în iunie a rămas gravidă. Când avea patru luni de sarcină atât mi-a zis. Eu stăteam la ea. Mi-a spus că nu era sigură. Și-a făcut un test într-o seară și mi-a arătat. Eu eram bucuros.

„M-a închis afară, cu cheia'

De când ne-am cunoscut și mi-a spus, noi am avut niște clinciuri, m-a jignit după primele zile. Tot în astea patru luni de zile m-a închis afară, cu cheia. Veneam spre casă și s-a închis în casă. Mai știu eu de ce?', a declarat Marius Elisei la Xtra Night Show.

Una dintre confruntările lor a fost atât de intensă încât educatoarea fiicei lor a fost martor la ea. Se pare că motivul conflictului a fost alegerea traseului pe care Marius Elisei l-a făcut, urmând indicațiile GPS-ului, lucru care a deranjat profund pe Oana Roman.

„În 10 ani noi ne-am certat în fiecare zi. Dacă o enerva cineva, cineva trebuia să încaseze. Atunci găsea mici chichițe de a prinde flacăra răzbunării. Eram într-un punct în care puteai să zici de mine orice și nu mă mai mișca nimic. Din dorința de a menține și de a merge cu familia într-un mod tradițional, am înghițit și am răbdat. Am mai răbufnit și eu uneori… I-au mai spus și alte persoane. Dacă voiam să spun ceva, nu mai apucam să ajung la cuvântul al treilea. (…) Spunea că eu nu o înțeleg și că nu înțeleg eu prin ce a trecut ea la Revoluție… Ce vină am eu?', a mai spus Marius Elisei la Xtra Night Show.

„Mi-am găsit un refugiu foarte prost… alcoolul'

Fostul soț al vedetei a mărturisit că s-a refugiat în alcool din cauza tensiunilor constante din căsnicia lor. Oana Roman reacționa vehement la consumul de alcool al lui Marius Elisei, ajungând să-l jignească în acele momente. Acesta a dezvăluit că mama fiicei sale i-a sugerat să apeleze la ajutorul unui psiholog pentru a depăși problemele cu alcoolul.

„De ce?! Nu mai suportam! Mi-am găsit un refugiu foarte prost… alcoolul. Chiar dacă eu consumam alcool, nu eram violent fizic. Spunea că făceam scandal atunci când beam. Femeia asta nu a știut niciodată să fie afectuoasă. Eu am tot sperat să vină ziua în care se va trezi cu picioarele pe pământ. Ea a recunoscut că eu am fost singurul partener cu care s-a comportat cel mai urât. Eu am cerut divorțul pentru că nu mai puteam'.

„Nu mă târam pe jos. Beam cam 8 sau 10 beri la jumătate în decursul unei zile. Mă apucam de curte dimineața la 10.00 – 12.00 și îți dai seama, pe muncă, pe căldură, luai o pauză, două beri, până seara se strângeau. Tărie nu beau, doar bere și vin. (…) Când era vorba de plecat, eram conștient că trebuie să conduc și nu consumam. Să nu se înțeleagă că eram zilnic cu aceeași cantitate. Nu eram așa', a spus Marius Elisei la Xtra Night Show.

Și a continua: „Când beau, când vezi că beau, nu mă ațâța că faci mai rău. (…) Ea îmi făcea mereu un pachet. Că sunt un bețiv, că sunt psihopat, că sunt un bolnav. Îmi zicea să merg la psiholog. (…) Eu venisem cu o setare. Am realizat că beau, ce fac la băutură? Mă culc, nu fac nimic'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete