Dinu Maxer, replică pentru fostul socru. Tatăl Deei spunea că artistul a fost un coșmar pentru fiica lui

Dinu Maxer a avut o reacție surprinzătoare după ce fostul său socru a declarat public că se bucură de divorțul fiicei sale și l-a numit „domnul Fițe'. Artistul a fost invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show' pentru a discuta despre acest subiect și a oferit detalii despre cum a gestionat situația.

Fostul socru al lui Dinu Maxer, tatăl Deei Maxer, a declarat public pe rețelele de socializare că se bucură că fiica lui a divorțat și l-a numit pe artist „domnul Fițe', adăugând că familia lui a scăpat de „un chin'. În emisiunea lui Dan Capatos, Dinu Maxer a vorbit deschis despre șocul pe care l-a resimțit în urma acestor declarații, subliniind că întotdeauna relația sa cu socrii a fost una civilizată și bazată pe respect.

Artistul a dezvăluit că a luat legătura cu fosta lui soție, Deea Maxer, pentru a discuta despre situație, însă aceasta a preferat să nu intervină prea mult în conflictul dintre fostul ei soț și tatăl său. În plus, Dinu Maxer a menționat că tatăl Deei i-a trimis un mesaj explicativ, în care a precizat că a reacționat în urma unui comentariu provocator lăsat de o admiratoare a artistului pe rețelele de socializare.

„Pentru mine a fost un mare șoc. Nici nu am știut ce să zic. (…) Eu credeam că am o relație foarte bună cu ei, de asta pentru mine a fost un șoc. (…) De la a ataca pe cineva și până a mă ataca pe mine e distanță mare. Noi am avut o relație civilizată. Foștii socri nu s-au băgat când ne-am despărțit. Nu pot să-l sun, pentru că discuția ar fi… Am primit un mesaj în care mi-a spus că: «Eu ți-am spus de atunci că am luat foc din cauza unei admiratoare de-ale tale. Nu a fost cu nicio intenție. A fost ceva la nervi, așa cum făceai și tu, iar toată lumea te înțelegea și te ierta. Am scăpat-o și eu, pentru că m-am săturat ca Deea să fie luată în bătaie de joc de toată lumea»', a declarat Dinu Maxer la Xtra Night Show.

Și a continuat: „Deea s-a dezis de orice comentariu al tatălui ei, ceea ce e un lucru asumat și civilizat. Drept urmare, eu nu am fost cel mai mare chin al vieții ei. El mi-a zis că a blocat-o pe femeia respectivă. Nu înțeleg de ce ea nu a șters comentariul. (…) Nu vreau să rămână cu impresia oamenii că noi nu ne suportăm. Între noi a fost la un moment dat o discuție și Deea m-a întrebat acum 6 luni de ce nu șterg comentariile răutăcioase. Eu i-am zis că nu le citesc'.

Deea și Dinu MaxerSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

Tatăl Deei Maxer, mesaj acid la adresa lui Dinu

Deea Maxer a ajuns în centrul atenției în mediul online, după ce a publicat o imagine cu cei doi copii ai săi, moment în care un mic scandal s-a iscat pe rețelele sociale. Fotografia i-a surprins pe cei doi copii în timp ce se jucau la ea acasă, în timp ce ea muncea.

Conflictul a escaladat atunci când o internaută a comentat, remarcând că artista nu își dedică suficient timp copiilor săi. Reproșul i-a atras imediat atenția tatălui Deei Maxer, care a intervenit în apărarea fiicei sale și nu a ezitat să comenteze și la adresa fostului ginere.

Tatăl cântăreței a reacționat prompt și ferm, apărându-și fiica. În replică, el a lansat și un atac la adresa fostului ginere, Dinu Maxer, făcând precizări dure despre acesta și menționând că se bucură pentru divorțul fiicei sale.

Tot pentru cultura ta generală află că este în continuare Maxer. Asta ca să dormi liniștită și să te ocupi puțin de gramatica ta, aia educată'. În plus, manierată și educată a fost întotdeauna, pentru că așa am educat-o, (observi unde se pune cratima!). Și mai află, stimată doamnă că încă nu este singură pe lume doamna Maxer, chiar dacă a scăpat de chinul vieții ei și al nostru( Dl. fitze Maxer). Stai pe banca ta, că-ți dăm noi semnal când să ieși la tablă', a scris tatăl Deei Maxer pe Facebook.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete