Marius Elisei a mărturisit că îi este bine fără Oana Roman: „Mă descurc bine”

oana-roman-si-marius-elisei

Înainte de sărbători, Marius Elisei a părăsit vila în care locuia alături de Oana Roman, fetița lor, dar și de soacra sa, Mioara Roman. Odată cu plecarea lui a luat și afacerea familiei începută în plină pandemie.

Potrivit click.ro, Marius Elisei, în vârstă de 34 de ani, locuiește singur și nu își dorește să vorbească cu cea care i-a dăruit o fetiță. În timpul căsniciei lor ce a durat șase ani, Oana Roman și soțul ei s-au mai despărțit de câteva ori, însă s-au împăcat și au luat-o de la capăt. De data aceasta, se pare că ruptura este definitivă.

Se pare că fiica lui Petre Roman își dorește o comunicare eficientă cu Marius de dragul fiicei lor, însă acesta refuză categoric orice dialog și este destul de discret în declarații.

Cu toate acestea, se pare că viitorul fost soț al Oanei Roman nu întâmpină dificultăți în noua viață de burlac și își organizează foarte bine timpul și gospodăria. Acesta își gătește singur și nu este o noutate pentru el deoarece și el era bucătarul familiei Elisei-Roman.

„Da, știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac', a declara Marius Elisei pentru click.ro. Acest lucru lasă de înțeles că sărbătorile le-a petrecut singur, deși în presă au apărut zvonuri cum că este într-o nouă relație cu o femeie mult mai bogată decât Oana Roman.

Marius Elisei va fi nevoit să se întâlnească cu Oana Roman pentru că mai are lucruri de luat din casa acesteia. Afacerea pe care au deschis-o împreună în plină pandemie este trecută pe numele lui, aceasta fiind și sursa de venit care îl ajută să se întrețină.

„Din punctul meu de vedere mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina', a mai declarat Marius, pentru sursa menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete