Irinel Columbeanu dă cărțile pe față! De ce nu a lăsat-o pe Irinuca să crească alături de mama ei?

Irinel Columbeanu dă cărțile pe față! De ce nu a lăsat-o pe Irinuca să crească alături de mama ei?

Irinel Columbeanu a dus o viață luxoasă, însă după cum bine știm, căile Domnului sunt tare încurcate. Altfel spus, afaceristul a pierdut tot ce a reușit să realizeze în viață: avere, familie și celebritate.

După mulți ani de la divorțul de Monica Gabor, femeia care i-a dăruit și unicul copil, s-a aflat motivul pentru care Irinel s-a ocupat de creșterea și educația fiicei lor și nu a lăsat-o în grija mamei ei până acum doi ani. Cei doi s-au luptat foarte mult până s-a stabilit în custodia cui va rămâne Irina.

În cadrul unui interviu, Irinel Columbeanu a recunoscut ce s-a întâmplat de fapt în căsnicia lui cu Monica Gabor și de ce a luptat pentru custodia Irinei. Acum, fostul afacerist a pierdut toată munca sa de o viață, a fost părăsit de toate femeile iubite, iar unica sa fiică a plecat în America, unde locuiește cu mama ei și iubitul acesteia.

Irinel Columbeanu a susținut mereu că este un om cu principii și educație aleasă, ceea ce ar fi vrut să îi ofere și fetei sale. Aceasta este de părere că era mult mai în măsură decât Monica să-i transmită Irinei cele mai importante valori pe care le poate avea un om în viață.

„Divorțul nu m-a schimbat, m-a readus la cum eram înainte. Am fost liber și înainte, și în timpul căsniciei, și după. Egalitatea dintre bărbați și femei ar trebui manifestată în mod unitar. În clipa în care alegi să nu faci loc minciunii, lucrurile sunt automat simplificate. Persoanele nesincere nu se vor mai afla în viața mea.

Am considerat că pot să îi ofer mai multă educație fiicei mele decât în mod opus. Consider că seturile mele de valori ar fi mai utile unui copil decât alte seturi de valori la care ar avea acces în alte circumstanțe', a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul unui interviu realizat acum cinci ani.

Fostul miliardar este de părere că nu banii îi ofereau putere, ci forța de a nu cădea în ispită și să își piardă mințile, așa cum mulți au pățit-o.

„Am făcut întodeauna tot ceea ce mi-a plăcut. Banii aduc libertate. Adevărata putere nu e căpătată prin bani. Adevărata putere ți-o aduce inclusiv ignorarea puterii pe care ți-o aduce banul, luarea în considerare a propriei valori', a mai declarat fostul soț al Monicăi Gabor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete