Mario Lopez, gafă în timpul unui interviu cu Ben Affleck: „Nu voi uita niciodată”

Mario Lopez a avut odată un interviu “foarte ciudat și inconfortabil” cu Ben Affleck, deoarece prezentatorul TV “nu era pregătit” pentru această situație.

“Odată, când l-am intervievat pe Ben Affleck pentru un film… nu am vrut să o fac pentru că nu eram pregătit. Iar ei mi-au spus: “Nu avem pe nimeni, trebuie să o faci tu”. Am fost ca și cum aș fi spus: ‘Oh, Doamne'”, a declarat Lopez pentru Us Weekly într-un interviu publicat recent, scrie Page Six.

Fostul actor din “Saved By the Bell”, în vârstă de 49 de ani, a scris în grabă întrebări pe care să le pună în timpul conversației, dar Ben Affleck și-a dat seama imediat că nu era pregătit.

„Se uita la mine ca și cum, ‘Nu ai văzut asta, nu știi despre ce vorbești'”, a declarat Lopez pentru sursa citată anterior.

Deși Mario Lopez a spus că actorul din “Argo”, în vârstă de 51 de ani, a fost “calm” în legătură cu discuția ratată, gazda de la “Access Hollywood” a spus că “s-a simțit foarte ciudat și inconfortabil”, deoarece știa că Ben Affleck era conștient de situație.

„Putea să vadă prin mine! Și nu voi uita niciodată asta. Și mi-am zis: „Niciodată nu voi mai încerca să mă prefac”.'

Mario Lopez a dat lovitura la Hollywood când a obținut rolul lui A.C. Slater în serialul din anii ’90 “Salvat de clopoțel”.

Cariera de prezentator a celebrității mexicano-americane a luat startul după ce serialul de comedie s-a încheiat în 1992, iar de atunci a fost prezentatorul unor programe precum “The X Factor” și “America’s Best Dance Crew”, precum și a intervievat vedete de primă mână, printre care Taylor Swift, Brad Pitt și Chris Pratt.

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete