Mario Fresh, de urgență la medic! Ce operație a suferit cântărețul?

Mario Fresh, de urgență la medic! Ce operație a suferit cântărețul?

Mario Fresh este un tânăr puternic, cu zâmbetul pe buze și energic, însă atunci când sănătatea îți pune piedici, nimic nu mai este ușor. Zilele acestea a suferit o intervenție chirurgicală și nu se simte deloc prea bine.

Cântărețul a mers împreună cu sora lui la medic și a mărturisit pe InstaStory faptul că este foarte speriat de ceea ce urmează să se întâmple. El a mers la medicul stomatolog pentru extracția a două măsele de minte.

Măselele de minte pot provoca probleme mari dacă nu sunt tratate la timp, iar atunci când vine vorba de extracție, intervenția este mult mai dificilă decât la o măsea normală. Astfel, Mario Fresh a avut nevoie de operație pentru a scăpa de ceea ce îi cauza dureri.

Cu toate aceste, imediat după operație, artistul a împărtășit cu fanii săi că se află sub anestezie și că își simte fața amorțită, ceea ce este normal. Însă pe seară, anestezia a început să dispară și durerea pe care o simțea îl va afecta toată noaptea.

„Cam așa îmi simt eu capul după intervenția chirurgicală de astăzi. A trecut anestezia, a început să mă doară puternic, cred că nu voi dormi deloc din cauza durerii.', a spus Mario Fresh pe InstaStory.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete