Andreea Berecleanu, lecție de feminitate la 47 de ani

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute prezențe de la TV. Deși s-a retras din televiziune, aparițiile sale continuă să stârnească discuții.

Deși a preferat să renunțe la televiziune, în detrimentul afacerii soțului ei, medicul estetician, Constantin Stan, Andreea Berecleanu continuă să fie o prezență constantă în lumina reflectoarelor.

Invitată în recent lansatul podcast al lui Horia Brenciu, „Lucruri simple', Andreea Berecleanu a vorbit, printre altele, și despre ceea ce încearcă să le transmită copiilor săi, tineri în toată regula. Andreea Berecleanu este mama a doi copii, Eva (20 de ani) și Petru (16 ani). Doi copii frumoși, așa cum a constatat și Horia, însă Andreea a completat imediat.

„Nu despre frumusețe este vorba. În fiecare an, de când s-a mai dezvoltat, îi spun Evei un lucru: nu e suficient! Uite, acum mergem amândouă pe stradă și vezi câte sunt mai frumoase, decât mine la 47 de ani, și decât tine la 20. Multe, în România sunt multe. Este vorba despre altceva. Ok, suntem armonioși, suntem frumoși, suntem exotici. Dar e mai mult decât atât. Este vorba despre ce transmitem, cu totul, nu numai prin vorbit.'

Andreea Berecleanu: Intru în panică fără să-mi propun

Andreea Berecleanu a vorbit despre faptul că fiica ei a primit propuneri de colaborare de la case mari de modă, însă a explicat că Eva este atrasă de artă. „A fost aleasă inclusiv pentru podium. Are dimensiunile perfecte, nu doar înălțimea. Dar nu o interesează. Ce să fac dacă nu o interesează?'

Un alt aspect pe care Andreea l-a recunoscut, în ceea ce-i privește pe copii, este cel legat de trăirile pe care ea le are, atunci când cei doi nu-i răspund la telefon. Tocmai de aceea, a instituit o regulă simplă: „să-mi răspundă la telefon, și ea, și el'.

Dacă nu-mi răspund la telefon eu o iau razna. Este ceva ce nu pot controla. Dacă îmi răspunde printr-un SMS, mama, sunt ok, mama nu mai am baterie, pot să-nghiț vrăjeala, dar trebuie să-mi spună. În momentul în care nu răspund, eu intru în panică fără să îmi propun asta. Așa încât, indiferent de situație, ei răspund la telefon. Dar nu-i sun foarte des'.

Andreea BerecleanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Adriana Trandafir a făcut spectacol în Iordania

Foto: Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete