Marina Voica, o frumusețe răpitoare în tinerețe și o voce de aur! Cum arată artista la 86 de ani

Marina Voica este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, care a devenit celebră în perioada comunismului. Numele ei real este Marinka Nicolskaia, pentru că este rusoaică și s-a născut pe 3 septembrie 1936 în orașul Ivanovo, din fosta URSS. 

Ea a urmat facultatea la Moscova unde s-a îndrăgostit de un român și așa a ajuns în București. După ce a terminat facultatea, s-a mutat în România și s-a căsătorit cu acel bărbat pe care l-a cunoscut la Moscova.

Ulterior, a ajuns întâmplător la TVR după ce un angajat al televiziunii a auzit-o cântând la pian din repertoriul Lolitei Torres. În anul 1960, Marina Voica a devenit celebră, după ce s-a lansat la TVR cântând muzică ușoară. A devenit rapid populară și a ajuns una dintre cele mai iubite cânterețe de la vremea respectivă.

Cum arăta Marina Voica în tinerețe

Artista s-a făcut remarcă nu doar prin vocea ei, dar și prin asteptul fizic. Marina Voica era brunetă, purta părul scurt cu breton, sub forma tunsorii „bob' și era de o frumusețe răpitoare. Fiind mereu suplă și plină de energie, cântăreața a captat atenția multor bărbați.

 

Cum arată Marina Voica la vârsta de 86 de ani

Astăzi, Marina Voica are 86 de ani și locuiește în Breaza, într-o căsuță elegantă. Chiar dacă a împlinit o vârstă onorabilă, ea nu s-a retras complet de pe scena muzicală și onorează toate spectacolele la care este invitată. De asemenea, ea primit și din partea Primăriei titlul de Cetăţean de Onoare al oraşului.

În zilele noastre, artista a păstrat tunsoarea de atunci, însă trecerea anilor au lăsat urme inevitabile pe chipul ei. Oamenii, însă, o apreciază și acum pentru talentul său și piesele ei din tinerețe.

 

Este important de menționat și faptul că în anul 2013, Marina Voica a primit din partea Casei Regale a României Ordinul Coroana României în grad de Cavaler. Evenimentul a avut loc la Castelul Peleș, cu ocazia Zilei Regalității. Decorația a fost înmânată de Alteța Sa Regală principesa Moștenitoare Margareta a României.

Foto: Facebook, Captură Youtube

Citește și:

Te va lăsa fără cuvinte! Cum arată Sanda Ţăranu, cea mai cunoscută crainică TVR, la 76 de ani!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber