Mariana vrea să-l recucerească pe Horia Moculescu la 23 de ani de la divorț: „Se va reîndrăgosti de mine”

Mariana Moculescu are în plan să-l facă pe fostul ei soț, Horia Moculescu, să se reîndrăgostească de ea. Au divorțat cu ani în urmă, iar împreună au o fată pe nume Nidia.

Mariana a fost căsătorită cu Horia Moculescu din 1989 pânâ în anul 2000 atunci când au divorțat. Fiecare și-a văzut de viața sa, iar de când a rămas singură ea nu s-a ferit să spună că a avut mai multe relații. Acum, Mariana Moculescu are de gând să îl facă pe compozitor să se reîndrăgostească de ea, la 23 de ani de la divorț.

„Atunci când m-a cunoscut a spus că semăn extraordinar de bine cu actrița Raquel Welch. Chiar și fostei lui soții, pe vremea aceea era nevasta lui, i-a spus că a cunoscut o fată care seamănă izbitor cu actrița hollywoodiană Raquel Welch. (…)

Am cumpărat o perucă asemănătoare coafurii pe care o avea actrița (…) Se va reîndrăgosti de mine și sper să îi priască', a mărturisit Mariana Moculescu la Antena Stars.

mariana-si-horia-moculescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Se pare că Horia Moculescu a observat că mama fiicei sale seamănă izbitor cu actrița Raquel Welch. Mariana Moculescu vrea să își cumpere o perucă și să aibă coafora asemănătoare cu cea a actriței, astfel încât compozitorul să se îndrăgostească din nou de ea.

„Cine știe ce se întâmplă în această primăvară. Mă pot reîndrăgosti, chiar și de Horia. (…) Mă ajută în continuare dacă îi cer ajutorul. Este foarte gentleman cu mine Horia.

Este foarte domn și este un bărbat care… mă rog, în anumiți ani își pierduse calitățile, dar am rămas foarte plăcut impresionată că este un gentleman în ultima perioadă', a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Despre fostul soț, Mariana Moculescu are numai cuvinte de laudă și spune că o ajută de fiecare dată când îi cere ajutorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete