„Consider că oamenii merită a doua șansă”. Cum l-a iertat Anamaria Ionescu pe Tudor de la Fly Project după ce a înșelat-o

În anul 2010, Anamaria Ionescu și Tudor de la Fly Project au fost despărțiți de două ori, după ce artistul a înșelat-o pe partenera sa. Ulterior, ea l-a iertat și i-a mai dat o șansă. Sunt și acum împreună și formează o familie fericită alături de fetița lor.

Tudor Ionescu de la Fly Project a recunoscut public că și-a înșelat soția. Ea a trecut peste infidelitate, chiar dacă nu credea că va putea face asta. „Consider că oamenii merită a doua șansă. Deja de la a doua e un caz pierdut, pentru că nu știi niciodată ce poate ieși. Multă lume ne-a întrebat dacă e ok să vorbești despre asta la televizor, că e o chestie intimă din viața noastră', a dezvăluit Anamaria Ionescu, în emisiunea WOWnews, conform wowbiz.ro.

tudor-ionescu-a-inselat-o-pe-sotia-anamaria-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 1

„Eu consider că e ok. În primul rând, noi suntem super-mega-transparenți. Nu consider că dacă apari la televizor, trebuie să afișezi o viață perfectă, ideală, totul e roz. Înainte de această infidelitate, dacă m-ai fi întrebat dacă pot trece peste așa ceva, aș fi spus că nu, sub nicio formă. Iată că viața m-a pus în fața faptului împlinit și mi-am dat seama că dacă iubești cu adevărat o persoană și simți că poți să construiești ceva cu ea, că poți să treci peste acel moment, în sensul în care să nu reproșezi. Dacă simți că vrei să încerci să faci un efort pentru a uita, fă-o', a mai declarat soția lui Tudor Ionescu.

După ce s-au separat de două ori, Tudor și Anamaria și-au dat seama rapid că nu pot sta unul fără altul și s-au împăcat. „Împăcarea nu a fost ușoară. Am stat mai mult de 6 luni separați. Eu mă așteptam să fie lapte și miere. Mă gândeam că o să îmi ceară în fiecare zi scuze, dar nu.

Am luat-o de la 0, după ce ne-am împăcat prima oară, am simțit că ceva nu e în ordine, scârțâie, ne-am mai despărțit o lună, nu ne-am vorbit deloc și acela a fost momentul în care ne-am dat seama că nu putem unul fără altul', a mai povestit Anamaria Ionescu în emisiunea online WOWnews, la „Bărbați vs Femei'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete