Mariana, fosta soție a lui Horia Moculescu, are iubit nou: „Este o persoană cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu”

Mariana Moculescu nu mai este singură, la doi ani de la despărțirea de iubitul italian. Fosta soție a lui Horia Moculescu este din nou într-o relație, iar partenerul ei are foarte mulți bani.

La doi ani de la despărțirea de italian, Mariana Moculescu a anunțat că există un nou bărbat în viața ei. Fosta soție a lui Horia Moculescu spune că actualul partener are foarte mulți bani și este jumătate român, jumătate este venezuelan. Iubitul acesteia deține afaceri în Mexic, Franța și Africa.

„Este jumătate român după mamă și jumătate este venezuelan. Are afaceri în Mexic și locuințe, și în mai multe țări, și în Franța, și prin Africa, am înțeles. Este o persoană cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată, deci nu s-a străduit el. Iată! Să învățăm! Una este să faci bani prin tine însuți, muncind și devenind bogat, și alta este să te trezești într-o familie bogată.

De fapt, se repetă istoria în cazul meu, pentru că eu l-am cunoscut pe italian tot așa, cu 18 case moștenite de la taică-su și maică-sa. Doamne, ce bine e să fii așa!', a spus Mariana Moculescu la Antena Stars, scrie Spynews.

Mariana-Moculescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Fosta soție a compozitorului a povestit că l-a cunoscut pe actualul iubit prin intermediul unei prietene. Mariana Moculescu declară că este atrasă de acest bărbat cum nu a fost niciodată de alți parteneri.

„De doi ani de zile m-am despărțit de italian și am mai întâlnit bărbați, nu pot să neg, dar acum câteva zile mi-a apărut un tip în jurul vârstei mele. Prin intermediul unei prietene l-am cunoscut. Discutând așa, una alta, la final ne-am despărțit cu pupici, bezele. După am început să mă gândesc foarte mult la el. (…) Și i-am spus chestia asta după mai multe zile, într-un anumit context pe WhatsApp, și mi-a zis „nu te cred, babe'. (…) Acea scânteie a avut loc. Mi-a rămas în minte, chestie care nu se întâmplă. Am început să mă gândesc la el și să mă atragă. Foarte greu mă atrage pe mine un bărbat, pentru că am cunoscut la viața mea foarte mulți bărbați și e greu să mă mai atragă un bărbat', a dezvăluit Mariana Moculescu, la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete