Oana Roman și Marius Elisei, din nou la altar. Ce spune un preot despre reînnoirea jurămintelor: „Nu așa se pune problema”

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat anul trecut. După o pauză în care fiecare și-a văzut de treabă, ambii au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt. La începutul anului, fiica lui Petre Roman a declarat pentru Revista Avantaje că împăcarea lor nu a fost una rapidă, ci a durat ceva timp.

„Împăcarea noastră nu a fost de azi pe mâine, a fost una care a durat. Eu m-am ținut foarte tare până în momentul în care n-am mai fost sigură că asta trebuie să fac', ne-a declarat Oana Roman acum ceva timp.

Ei bine, vedeta vrea ca anul acesta ca jurămintele lor să fie reînnoite la biserică. Ea și Marius Elisei se înțeleg foarte bine, relația lor decurge extrem de natural și se completează mai bine ca niciodată în proiectele profesionale, dar și cele personale. Întrebată recent într-un interviu dacă vor merge din nou la starea civilă, Oana a răspuns că nu reprezintă o prioritate acest lucru.

„Acte, deocamdată, nu. O reînnoire a jurămintelor, poate, da, cu o mică petrecere, ceva foarte restrâns, nu vreun party. Dar, încă nu știu când și cum. Noi avem preotul nostru și el ne-a spus că noi am divorțat în acte, nu la biserică. Nu am făcut o slujbă cumva de dezlegare a cununiei, suntem și logodiți și cununați la biserică. Noi am rămas cununați, de aceea purtăm verighetele', le-a spus vedeta celor de la ego.ro.

Cât despre ce spune Biserica despre acest lucru, portivit sursei citate, un preot susține că se fac niște slujbe de împăcare celor care sunt cununați în biserică și apoi s-au despărțit.

„Pentru cei care au fost căsătoriți religios, au divorțat, iar mai apoi s-au mutat iar împreună, există o rugăciune pentru împăcare, o face preotul, în biserică. Dar nu este o slujbă de reînnoire a jurămintelor, nu așa este corect, deși așa spun mulți.

Cum adică reînnoire, adică înmatriculezi mașina și mergi după an să reînnoiești numărul? Nu așa se pune problema. Chiar dacă nu mai sunt căsătoriți în acte, se poate face această slujbă de împăcare. Nu mai faci petrecere mare, ce rost are? Dragostea este importantă. Oana și Marius au jurat pe Sfânta Evanghelie, sunt legați pe viață în fața lui Dumnezeu, au fost în fața Sfântului Altar', a declarat preotul Mirea Vîrtejanu, pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete