Marian Manole, replică dură la adresa lui Răzvan Simion: „Poate îl lovește și pe el”

În urmă cu 12 ani, una dintre cele mai iubite artiste ale României s-a stins din viață, alegând chiar ea să-și pună capăt zilelor. Mădălina Manole a ales ca ziua sa de naștere, 14 iulie, să fie și ziua în care trece în neființă. Fratele său, Marian Manole face declarații după ce Răzvan Simion a povestit într-un podcast.

De-a lungul timpului, decizia sa a fost extrem de dezbătută de presă, dar și de specialiști, însă familia Mădălinei a fost afectată major de cele spuse, mai ales că mulți dintre cei care își dădeau cu părerea nu au cunoscut-o decât în anumite conjuncturi.

Printre aceștia se numără și Răzvan Simion care a declarat recent într-un podcast că înainte cu puțin timp de a muri a venit în studioul de la Antena 1 și părea de nerecunoscut.

„Depresia asta se instalează pentru că e hormonal, așa se întâmplă lucrurile. Asta până când a dispărut Mădălina Manole, la o săptămână după ce a fost la noi în emisiune. A fost la noi în emisiune și era de nerecunoscut. Cariera plus depresia asta post partum au fost un cocktail de hormoni, pentru că cei din jurul ei au ridicat din umeri, ba chiar erau indolenți. Și a decis de capul ei. Există și e a naibii de periculoasă. Și pentru mamă și pentru copil', a declarat Răzvan Simion, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Ulterior, la scurt timp, Marian Manole, fratele Mădălinei a reacționat la cele spuse de către prezentatorul TV.

„Hormonii lui au luat-o razna. O fi de la căldură sau de la inactivitate sexuală? Despre Răzvan ăsta nu pot să spun decât că vorbește fără să știe, aceștia ca el sunt oameni care au cunoscut-o doar de conjunctură! Dacă avea puțin respect față de ea, de familia ei, și dacă era mai documentat în ăștia 12 ani, ar fi trebuit să tacă, măcar! Ce să spun despre unii ca ăsta, care au cunoscut-o doar în studio!

Ce priceput e el în problemele astea feminine cu depresii post partum! Poate îl lovește și pe el o depresie post partum! Dacă și-ar face Răzvan Simion ăsta inseminare artificială, poate duce și el o sarcină și ne va spune când va naște ce senzații are! Numai ce e în sufletul meu nu aș vrea să știți! Când presa și oamenii care au cunoscut-o o denigrează și o fac sinucigașă! Mai bine ar tăcea! V-ați întrebat, voi, ziariștii, ce e în sufletul meu, al nostru, al familiei mele? Părinții mei și-au strigat durerea cât au trăit!', a spus Marian Manole pentru EGO.

De asemenea, fratele iubitei cântărețe care astăzi ar fi împlinit 55 de ani, i-a îndemnat pe oamenii care au iubit-o să se roage pentru ea sau să-i asculte muzica.

„Voi, fanii ei, care citiți și vedeți această postare și care o iubiți și acum, după 12 ani, rugați-vă și plângeți-o în liniște! Sau doar ascultați-i muzica! Amin!', a mai spus fratele Mădălinei Manole pentru sursa de mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete