Amber Heard, decizia judecătorilor privind cererea de anulare a procesului intentat de Johnny Depp

Cererea lui Amber Heard de anulare a procesului în cazul de defăimare intentat de Johnny Depp împotriva fostei sale soții a fost respinsă de judecător.

Săptămâna trecută, echipa de avocați a lui Heard a susținut că actrița, în vârstă de 36 de ani, are dreptul la anularea procesului „pe baza unor fapte și informații nou descoperite”, potrivit cărora unul dintre jurații prezenți pe parcursul întregului proces nu a fost cel convocat de fapt pentru a face parte din juriu.

Aceștia au spus că persoana citată avea 77 de ani la momentul respectiv, dar în schimb s-a prezentat și a fost numită o persoană de 52 de ani cu același nume de familie și adresă. Echipa sa a declarat că este „profund îngrijorător ca o persoană care nu a fost convocată pentru a face parte din juriu să se prezinte totuși”, mai ales având în vedere natura „de mare importanță” a procesului „în care faptul și data procesului cu jurați au fost foarte mediatizate înainte și după emiterea citațiilor pentru aceștia”.

Avocații lui Amber Heard au declarat că nu i s-a acordat „un proces corect”, așa că a cerut anularea acestuia „și să se dispună un nou proces”. Echipa de avocați a fostului ei soț a ripostat luni, insistând ca verdictul să rămână valabil și reiterându-și dovezile.

În legătură cu presupusa confuzie a juraților, echipa lui Depp a declarat că „cererea disperată și ulterioară a lui Heard de investigare a juratului 15, bazată pe o presupusă eroare a datei de naștere a acestuia” este „deplasată”. Aceștia au susținut că ea „nu a reușit să identifice niciun fel de modalitate” prin care această confuzie de jurați ar fi „privat-o” de un proces echitabil și au precizat că juratul a fost verificat „la fel ca toți ceilalți jurați”.

Acum, într-o hotărâre de miercuri, 13 iulie, judecătorul Penney Azcarate, care a prezidat procesul de defăimare din Virginia, desfășurat la Fairfax County Circuit Court, a respins moțiunile post-procesuale ale lui Heard și a declarat că nu există „nicio dovadă de fraudă sau de comportament greșit” în rândul juraților.

În documentele judiciare, publicate de Law & Crime Network, Azcarate a declarat că juratul în cauză nu a mințit niciodată în formularele sale și, la fel ca restul juraților, a fost „verificat” și ambele părți „au interogat juriul timp de o zi întreagă și au informat Curtea că juriul a fost considerat acceptabil”, asigurându-se că a fost garantat un proces echitabil, scrie People.

În documentele instanței, publicate de Law & Crime Network, Azcarate a declarat că juratul în cauză nu a mințit niciodată în formularele sale și în momentul în care echipa lui Heard a ridicat această problemă acum, după verdict, judecătorul a declarat că Heard „a știut sau ar fi trebuit să știe despre greșeală în orice moment în timpul celor șapte săptămâni de desfășurare a acestui proces” și „a avut toate oportunitățile de a obiecta” în această privință.

„O parte a procesului nu poate aștepta până la primirea unui verdict negativ pentru a obiecta, pentru prima dată, asupra unui aspect cunoscut încă de la începutul procesului. Problema a fost respinsă.

Acuzatul nu susține că includerea juratului 15 în juriu i-a adus vreun prejudiciu în vreun fel. Juratul a fost verificat, a făcut parte din întregul juriu, a deliberat și a ajuns la un verdict. Singura dovadă în fața acestei instanțe este că acest jurat și toți jurații și-au respectat jurământul, instrucțiunile și ordinele Curții. Această Curte este legată de decizia competentă a juriului.”, a scris Azcarate, potrivit sursei de mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete