Marian Drăgulescu s-a mutat cu noua iubită! Află toate detaliile noii iubiri

Marian Drăgulescu s-a mutat cu noua iubită! Află toate detaliile noii iubiri

Viața amoroasă a lui Marian Drăgulescu este plină de suișuri și coborâșuri. După două căsnicii eșuate, sportivul pare să-și fi găsit, în sfârșit, liniștea.

„Nu sunt singur şi nu cred că suntem lăsaţi pe Pământ ca să trăim singuri. Mie îmi place să am pe cineva alături aşa că…

În momentul de faţă am pe cineva, suntem la început de drum. Deocamdată ne simţim bine, sper să fie ok… E o persoană care mă înţelege. Ne înţelegem foarte bine până acum', declara Marian Drăgulescu acum ceva timp.

Pe noua lui iubită o cheamă Simona, este o blondă extrem de frumoasă, pe care sportivul a și dus-o acasă. „V-am spus că pe final de an… lucrurile s-au așezat din toate punctele de vedere, mă simt bine, ne înțelegem, e ok. Noi locuim împreună deja', declara Marian Rădulescu, acum câteva zile, pentru Antena Stars.

La începutul anului 2019, Marian Drăgulescu divorța de cea de-a doua soție, Corina. „Noi am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie. Sunt ok!', declara atunci fostul sportiv.

Pentru Drăgulescu acesta este al doilea divorț, după ce în 2008 a divorțat de Larisa, mama celor doi copii pe care îi are. Deși finalul relației lor a fost scăldat în scandal și violență, cei doi par să fi reușit să treaca peste tot, astăzi reușind să păstreze o comunicare cumsecade de dragul celor doi copii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete