Bomba Gabriela Prisăcariu. Cât de bine arată iubita lui Dani Oțil în costum de baie?

Bomba Gabriela Prisăcariu. Cât de bine arată iubita lui Dani Oțil în costum de baie?

După Mihaela Rădulescu, Dani Oțil chiar că a tras lozul cel mare. Gabriela Prisăcariu, iubita lui, este o bombă sexy în adevăratul sens al cuvântului.

Cei doi iubiți au petrecut vacanța de iarnă în Mexic, pe plajă, motiv numai bun pentru o serie de ședințe foto în care Prisăcariu ne-a arătat din plin cu ce l-a vrăjit pe Oțil.

Pasiunea pentru sport şi motoare i-a unit din prima clipă. În ciuda speculaţiilor presei după vacanţa petrecută împreună anul trecut în Peru, Dani şi Gabriela au evitat să-şi recunoască public sentimentele. Acum însă, ipostazele tandre de pe plaja din Mexic nu mai lasă loc de nici o interpretare.

Cine este Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil?

Top model de succes, Gabriela Prisăcariu este, asemenea iubitului ei, pasionată de sport și raliuri. Nu o dată, blonda a acceptat să-i fie copilot iubitului ei matinal. Altfel, despre blonda iubită de Dani Oțil știm că este cu 12 ani mai tânără decât el și îi este aproape de mai bine de un an.

Absolventă de Drept, „Miss Funduleţ' se consideră o femeie nu doar frumoasă, ci şi deşteaptă. Gabriela Prisăcariu a câştigat la 21 de ani concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu' (Kanal D), unde colegii au poreclit-o „Scorpia' din cauza obsesiei pentru curăţenie.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete