Maria Marinescu a născut cel de-al doilea copil, în mare secret: „Numele lui l-am ales, dar nu mă lasă Alin să-l divulg”

Maria Marinescu a născut în mare secret. Creatoarea de modă a devenit mamă pentru a doua oară, chiar zilele trecute. Ea a născut un băiețel perfect sănătos, iar totul s-a întâmplat cu mare discreție.

Maria Marinescu, în vârstă de 39 de ani, este căsătorită cu Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, iar bebelușul este primul copil al cuplului.

Maria Marinescu a născut cel de-al doilea copil

Chiar dacă la început creatoarea de modă nu a vrut să divulge detalii despre sarcină, se pare apropiații au dat-o de gol.

„Bebe a venit pe lume zilele trecute şi pentru mine este cel mai frumos copil. Suntem deja acasă şi amândoi suntem bine. Eu mă refac după operaţia cezariană şi mi-am propus să-l alăptez pe cel mic. Numele lui l-am ales, dar nu mă lasă Alin să-l divulg', a povestit fericită Maria Marinescu, pentru click.ro.

Creatoarea de modă mai are un copil din mariajul anterior cu Frank Colin, tot un băiat, Levyn, în vârstă de 8 ani. Soţul ei are şi el trei fete tot dintr-o căsătorie anterioară. Maria are acum o familie numeroasă.

Creatoarea de modă a mărturisit despre actualul ei soţ că l-a cunoscut întâmplător într-o parcare. După doar o lună şi jumătate de la prima întâlnire, el a cerut-o de nevastă. Alin Petrache s-a născut pe data de 29 octombrie 1976, la Bucureşti. A fost jucător de rugby, are 1,93 şi a jucat de-a lungul timpului pentru Dinamo, RC Paris, Bordeaux Begles, RC Toulon şi Beziers. Pentru nationala de rubgy a României a evoluat între 1998 și 2004.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Nick de la N&D a slăbit peste 20 de kilograme, în timp record! Cum a reușit să se țină de dietă: „Mâncam total aiurea. Shaorma la 3 dimineața'

Cum arată astăzi Barbara Mori? Celebra actriță de telenovele este complet schimbată

Cine este Petru Păun, frumușelul cu ochi verzi din serialul „Fructul oprit'? A captat atenția tuturor chiar de la prima apariție

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati