Nick de la N&D a slăbit peste 20 de kilograme, în timp record! Cum a reușit să se țină de dietă: „Mâncam total aiurea. Shaorma la 3 dimineața”

Nick de la N&D și-a schimbat radical viața în ultimii ani. Chiar dacă pentru o bună perioadă a stat departe de lumina reflectoarelor, Nick nu a renunțat la muzică. El se ocupă mai mult de fiica lui, care are un vlogg.

Pentru că de ceva vreme era total nemulțumit de felul în care arăta, Nick a decis să facă o schimbare. A reușit să slăbească peste 20 de kilograme, iar rezultatele au fost spectaculoase.

Nick de la N&D a slăbit peste 20 de kilograme, în timp record

Invitat în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', de la Pro TV, Nick de la N&D a mărturisit ce dietă a ținut pentru a ajunge la silueta pe care și-o dorea.

„Am slăbit peste 20 de kilograme. Din dragoste! Am vrut să îmi schimb modul de viaţă, mâncam foarte aiurea, la ora 3 dimineața, la 5, shaorma eram total neorganizat. Ajunsesem să nu mai pot să mă aplec să mă leg la bocanci. Am început să mănânc puțin mai calculat, am început să înjumătățit mâncarea, am încercat și o cură de slăbire disociată, au fost mai multe etape, am început să mă mișc. Procesul de slăbire a ținut 6 luni, după care am început să mă mișc puțin, iar de atunci nu mai țin cură, doar am grijă ce mănânc seara. Am eliminat pâinea, chestii de genul. Mă bucur că se vede,' a dezvăluit, Nick de la N&D, la Pro TV.

În prezent, Nick de la N&D este foarte concentrat pe fiica lui, care a devenit vloggeriţă şi o ajută să îşi facă filmuleţele. Mai mult, cântărețul a mărturisit că ar mai dori să mai facă un copil.

„Avem şi lumini. Eu mă fac şi cameraman, am şi vedetă, ce-mi mai trebuie? M-apuc de musically. (…) Dacă aș fi păstrat primul copil, acum avea vreo 25, dar eram prea puștan atunci, aveam 18 ani. Dar cu toate astea, niciodată nu e prea târziu, s-ar putea să mai facem un frățior. Noi aveam în plan dar nu s-a mai întâmplat, acum vrea Andreea mai mult,'  a adăugat cântărețul.

Nick şi Delia au format, în anii 2000, trupa N&D şi au făcut furori cu piese ca „Vino la mine' , „Nu pot să uit', „Nu e vina mea', „Vreau să plâng', „Nu vreau sa te pierd' , „Când vine noaptea'. După destramarea trupei , Nick a continuat activitatea muzicală abordând cu succes o carieră solo.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Îl mai ții minte pe Nick, care cânta cu Delia în trupa N&D? Cum arătă astăzi cântărețul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete