Maria, fiica lui Anghel Iordănescu va prezenta știrile sportive la matinalul Prima TV

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu va prezenta știrile sportive la matinalul Prima TV

Maria Iordănescu, fiica fostului selecţioner al României Anghel Iordănescu, va face parte din echipa matinalului „Focus la Prima Oră', de pe Prima TV, în cadrul căruia va prezenta știrile spotive.

Ea a mai prezentat buletinul de știri sportive la postul de televiziune Look Sport+, în studioul de la Cluj-Napoca.

„Emoțiile cele mai mari tata le avea la loviturile de la 11 metri. Aceeași emoție, adevărat nu cu aceeași intensitate pe care o simțea tata, am trăit-o și eu. Am simțit bucurie că mi s-a oferit această șansă, dar și o emoție puternică pentru ce va urma', a declarat Maria, care spune că a moștenit pasiunea pentru sport atât de la tatăl ei, cât și de la fratele ei, antrenorul Edi Iordănescu.

„Pentru că știrile trebuie să câștige întotdeauna. Fiecare pas pe care îl voi face, cu siguranță, mă va ajuta să ajung mai aproape de public și să am, în final, sentimentul lucrului bine făcut. Mai mult decât atât, propunerea Prima TV mă motivează pentru că nimic nu se poate face fără echipă. Eu am avut șansa să am un debut la pupitrul știrilor Look Sport+ și să învăț de la cei mai buni. Oamenii de la Cluj m-au aruncat în joc, ca titular, preț de câteva luni, iar acum mă voi alătura echipei Prima TV de la București, fapt care mă obligă să fiu un coechipier bun, un coleg pe care ceilalți să se poată baza', a mai spus Maria Iordănescu.

Maria spune că postura de prezentator reprezintă pentru ea un vis împlinit. „Practic, îmi îndeplinesc un vis care m-a urmărit toată copilăria și adolescența. Să pot să duc mai departe măcar o frântură din tot efortul depus ani și ani la rând de tatăl și de fratele meu în lumea fotbalului. Eu simt că, iată, contez și nu este puțin lucru. Este adevărat, am început să mă perfecționez în urmă cu câțiva ani și să înțeleg cum se produc știrile, să deprind mecanismul și mai apoi să ies și să povestesc întregul context. Și, ca în orice partidă, am avut parte și de lovituri, de sentimentul că nu am dat tot, dar, iată, odată cu această propunere, am parte și de o victorie', a mai adăugat fiica fostului selecționer, care va debuta în studioul „Focus la Prima Oră' marți, 22 iunie.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete