Declarația fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf când a aflat că acesta divorțează de Anamaria Prodan

Declarația fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf când a aflat că acesta divorțează de Anamaria Prodan

Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după un mariaj de 13 ani a aruncat în aer showbizul românesc și lumea sportului. Deși sexy impresara a negat această informație, spunând că relația dintre ea și soțul ei este bună, antrenorul de fotbal a confirmat faptul că el și Anamaria nu mai formează un cuplu.

Știrea a trecut și dincolo de granițele țării, ajungând până în Germania. De acolo, fosta soție a lui Reghe, Mariana Pfeiffer, a vorbit în exclusivitate pentru Fanatik despre cel de-al doilea divorț din viața acestuia.

„Sinceră să fiu, nu mă interesează acest subiect', s-a rezumat să spună prima soție a fostului fotbalist. Reacția pe care a avut-o aceasta spune totul sau aproape totul despre relația dintre ea și Reghecampf, mai ales dacă ținem seamă de faptul că despărțirea dintre cei doi nu s-a făcut în termeni tocmai amiabili.

Numărul 13 pare să fie, într-adevăr, cu ghinion pentru Laurențiu Reghecampf atunci când vine vorba despre căsniciile acestuia. Asemenea mariajului cu Anamaria Prodan, și cel cu Mariana Pfeiffer a durat tot 13 ani, cei doi divorțând în anul 2007, pare-se tocmai din cauza impresarei de fotbal.

Mariana Pfeiffer, care este cu 10 ani mai mare decât antrenorul, și Reghecampf au avut o fetiţă, Ana-Lisa Cristina, care a murit în 1998 la doar un an şi o lună din cauza unei malformații congenitale la nivelul inimii. Trei ani mai târziu, s-a născut cel de-al doilea copil al cuplului, Luca.

După divorțul părinților lui, acesta a rămas în Germania alături de mama sa. În ultimii ani, Luca, în vârstă de 20 de ani, a făcut naveta în Romania și în Emiratele Arabe Unite pentru a putea petrece timpul cu Reghe și noua lui familie.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete