Maria Constantin are interdicție de la medic să facă copii

Maria Constantin are interdicție de la medic să facă copii

Maria Constantin și-a dorit foarte mult să-și aducă o îmbunătățire la nivelul bustului, astfel că, recent, și-a pus silicoane. Cu toate că vedeta este încântată de rezultat, medicii i-au interzis să facă copii.

Artista era nemulțumită de aspectul sânilor săi după ce a devenit mamă, iar de ziua sa și-a făcut cadou o pereche de silicoane. Operația a avut succes, iar rezultatele au fost pe măsură, însă cu toate acestea medicii i-au sugerat ca timp de un an de zile să nu rămână însărcinată. Motivul? Operația se poate deschide sau implantul să se deplaseze.

„Un an nu voi face copil. Poate singurul inconvenient este că nu pot dormi pe burtă, ci doar pe spate şi nu prea e confortabil. Uşor, uşor încep să mă descurc singură, doar pe cap mă spală iubitul meu', a declarat Maria Constantin, potrivit Click.

O nouă poveste de dragoste

De mai bine de un an de zile, artista trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Robert Stoica, însă până acum nu s-au afișat împreună pe micile ecrane. Invitată la Antena Stars, Maria Constantin a declarat că este foarte fericită alături de iubitul său și nu mai credea că va mai putea simți emoția iubirii în urma eșecurilor de până acum.

„Noi oricum suntem siguri de relația noastră și a fost frumoasă de la bun început. Iubirea este acasă în liniște, iar cel mai important este că am făcut publică acea fotografie pentru că ne înțelegem foarte bine, suntem împreună de un an, locuim, de fapt, de un an împreună.

Totul a venit de la sine, iar Dumnezeu le-a rânduit pe toate. De când tată meu nu mai este, m-am apropiat mult mai mult de Dumnezeu și am înțeles că toate se întâmplă când vrea Dumnezeu. Nu credeam că o să mai trăiesc o poveste atât de frumoasă. Nu am crezut la început că o să fie atât de serios', a povestit artista la Showbiz Report.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete