Irina Columbeanu, domnișoară în toată regula. Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor după mai bine de un deceniu de la separarea lor?

Irina Columbeanu, domnișoară în toată regula. Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor după mai bine de un deceniu de la separarea lor?

Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a fost în atenția publicului românesc acum 15 ani, mai ales că cei doi aveau chiar și propriul reality-show. S-au căsătorit în anul 2006, iar căsnicia lor a durat doar cinci ani. În timpul mariajului, s-a născut Irina Columbeanu, cea mai mare realizare a fiecăruia dintre ei.

La peste un deceniu de la divorțul părinților ei, micuța domnișoară se bucură de un imens succes în mediul online. Fiica fostului milionar locuiește, în prezent, alături de mama sa și Mr. Pink în America și are propriul său canal de Youtube unde postează diferite videoclipuri.

Irina s-a transformat dintr-o copilă mică și plăpândă într-o adevărată domnișoară, acum în vârstă de 14 ani, care a preluat din trăsăturile părinților săi, iar frumusețea naturală este în mod evident moștenită de la mama sa.

Deși locuiește cu mama sa, atunci când vine în România își petrece foarte sănătos timpul alături de tatăl său care este absolut fascinat de ea, fiind și singurul copil pe care îl are.

Irinel Columbeanu deține custodia Irinei

Motivul pentru care Irina nu a crescut alături de mama sa o bună perioadă de timp a fost justificat de Irinel ca fiind unul plauzibil. Acesta a precizat la momentul respectiv că Monica Gabor nu ar fi putut să-i ofere Irinei educația potrivită.

„Divorțul nu m-a schimbat, m-a readus la cum eram înainte. Am fost liber și înainte, și în timpul căsniciei, și după. Egalitatea dintre bărbați și femei ar trebui manifestată în mod unitar. În clipa în care alegi să nu faci loc minciunii, lucrurile sunt automat simplificate.

Persoanele nesincere nu se vor mai afla în viața mea. Am considerat că pot să îi ofer mai multă educație fiicei mele decât în mod opus. Consider că seturile mele de valori ar fi mai utile unui copil decât alte seturi de valori la care ar avea acces în alte circumstanțe', a declarat acum ceva timp Irinel Columbeanu.

Ulterior, din cauza problemelor financiare pe care afaceristul le-a întâmpinat, l-au determinat să o trimită pe Irina peste Ocean, să trăiască lângă mama sa, deși deține custodia fiicei sale.

Foto: Libertatea, Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete