Maria Ciobanu și-a anunțat retragerea? – „Azi, Maria Ciobanu nu mai cântă cum cânta. Ăsta e cursul vieții”

Maria Ciobanu se retrage

Maria Ciobanu se retrage

La începutul anului, apropiații îndrăgitei artiste Maria Ciobanu au declarat că “Ciocârlia muzicii populare românești” are grave probleme de sănătate.

Potrivit apropiaților, artista în vârstă de 81 de ani prezintă stări acute de oboseală și nu poate să stea in picioare mai mult de 20 de minute.

La vremea respectivă, Ionut Dolănescu a simțit nevoia să intervină și a declarat:

“Mama se află la Los Angeles, mulţumesc bunului Dumnezeu este bine. Soţul mamei mele, domnul Mircea Câmpeanu, e într-o stare de sănătate mai precară dar să sperăm cu ajutorul bunului Dumnezeu o să îşi revină şi o să fie totul bine. Noi îl iubim şi este chiar un om deosebit. E un om special”, a mărturisit Ionuţ Dolănescu, în urmă cu câteva luni.

Acum, însă, se pare că Maria Ciobanu și-a anunțat retragerea. S-a întâmplat, recent, la o reuniune a românilor din Los Angeles, potrivit libertatea.ro.

Artista venise să-l asculte pe Nicolae Botgros cu a lui orchestră Lăutarii, dar la insistențele publicului a urcat pe scenă.
Maria Ciobanu a cântat trei melodii, apoi a simțit nevoia să-și scuze prestația.

În aplauzele întregii săli, “Ciocârlia muzicii populare românești” a mărturisit:

“Dacă vreți să o cunoașteți pe Maria Ciobanu, vă rog să puneți CD-urile pe care le aveți. Azi, Maria Ciobanu nu mai cântă cum cânta. Ăsta e cursul vieții, dar vă mulțumesc din suflet pentru admirația voastră”, a afirmat Maria Ciobanu în fața celor prezenți în sală.

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete