Maria Ciobanu, un an de când nu a mai urcat pe scenă – Adevăratul motiv pentru care nu a mai susținut niciun concert

Maria Ciobanu are probleme de santate

Renumita cântăreață de muzică populară Maria Ciobanu are grave probleme de sănătate.

Potrivit apropiaților artistei, Maria Ciobanu, în vârstă de 81 de ani, prezintă stări acute de oboseală și nu poate să stea in picioare mai mult de 20 de minute.

Maria Ciobanu are grave probleme de sănătate

Acest lucru este confimat și de lipsa concertelor din ultimul an. Din păcate, ciocârlia cântecului popular românesc', se confruntă cu diabet, afecţiuni cardiace și acuză stări de rău, motiv pentru care în 2018 nu a mai susţinut niciun concert.

“Maria Ciobanu este bolnavă și, în ultimul an, starea sa de sănătate s-a agravat. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute. În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații.

În momentul în care a văzut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a făcut analizelele și i-a explicat că nu mai are voie să facă, timp de patru-cinci luni de acum înainte, niciun zbor cu avionul până în țară, pentru că situația în care se află nu îi permite.
“Mai rău, poate avea consecințe îngrozitoare, asemanatoare cu accidentul vascular din vară, atunci când și-a pierdut temporar memoria”, au declarat surse din anturajul cantaretei, potrivit stirilekanald.ro.

Din toamna lui 2017, Maria Ciobanu n-a mai venit în ţară. A explicat că vrea să aibă grijă de soţul bolnav, Mircea Câmpeanu, dar şi că a obosit să mai zboare mii de kilometri.

Mama se află la Los Angeles, mulţumesc bunului Dumnezeu este bine. Soţul mamei mele, domnul Mircea Câmpeanu, e într-o stare de sănătate mai precară dar să sperăm cu ajutorul bunului Dumnezeu o să îşi revină şi o să fie totul bine. Noi îl iubim şi este chiar un om deosebit. E un om special', a mărturisit Ionuţ Dolănescu, în urmă cu câteva luni.

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete