Marele Jose Carreras, de 74 de ani, a cântat la Oradea

Marele tenor spaniol José Carreras a cântat pentru publicul din Oradea. La 74 de ani, vocea inconfundabilă a artistului este neschimbată.

În Piața Unirii din Oradea, în fața unui public numeros, faimosul tenor spaniol a cântat și i-a încântat pe cei dornici să-l vadă. Invitata artistului a fost o tânără talentată, soprana Laura Bretan. Aceasta a postat, de altfel, pe rețelele de socializare câteva poze și o înregistrare, însoțite de mesajul: „Foverer friends. Amigos para siempre'.

Programul concertului a cuprins nouă interpretări ale marelui artist, 3 în duet cu Laura Bretan și alte 6  momente solo ale artistei de 19 ani.

Aplauzele publicului i-au rechemat pe cei doi artiști pe scenă, unde cei doi au cântat, pe rând, „Chitarra Romana', „Muzica' din Valurile Dunării de Grigoriu, „Granada' și, împreună, „Amigos para siempre', la care tânăra a făcut referire în mesajul ei din mediul online.

Amigos para siempre

Laura Bretan a declarat pentru Agerpres că s-a simțit foarte bine. „Chiar aş vrea să îi mulţumesc pentru că mi-a acordat o asemenea şansă şi onoare. Cum m-am simţit? «Amigos para siempre». Domnul Carreras este foarte «welcoming» şi îi mulţumesc din suflet pentru iubirea pe care mi-a dăruit-o. A fost foarte deschis. Mi-a plăcut foarte tare şi sper că va mai reveni în România. Şi să mai concertăm împreună. Despre orchestră pot să spun că este una dintre cele mai bune cu care am lucrat. Am simţit o conexiune între noi şi asta e foarte important pe scenă'.

Jose CarrerasSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

În conferința de presă organizată cu ocazia evenimentului, José Carreras a mărturisit care este secretul energiei sale: „Cea mai importantă este dragostea pentru ceea ce faci, în orice profesiune aleasă. Cu siguranţă, scuzaţi-mă, meseria de cântăreţ este cea mai frumoasă din lume. Entuziasmul te poartă şi îţi dă forţa şi bucuria de a merge înainte. Răspunsul este pentru că iubesc această meserie, acesta e secretul', a spus tenorul.

Citește și: Harry și Meghan vor să o viziteze pe Regina Elisabeta a II-a

Foto: Facebook/Laura Bretan

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro