Harry și Meghan vor să o viziteze pe Regina Elisabeta a II-a. Motivul este uluitor

Meghan și Harry nu au petrecut mult timp cu familia regală în ultimul an, din motive care ar trebui să pară evidente pentru întreaga lume. Sigur, Harry a participat la înmormântarea prințului Philip în aprilie, dar Meghan nu a mai mers în Marea Britanie dinainte de pandemie.

Cu toate acestea, potrivit The Sun, Harry și Meghan se pare că au cerut o întâlnire cu Regina în următoarele câteva săptămâni. Totuși, ce este diferit acum? După interviul acordat lui Oprah este greu de imaginat că lucrurile au devenit mai pașnice între Familia Regală și Ducii de Sussex, chiar și la aproape doi ani de la mutarea lor în SUA.

Ei bine, potrivit sursei mai sus menționate, motivul este, de fapt, unul cu adevărat emoționant. Prințul Harry și Meghan vor să o prezinte reginei Elisabeta a II-a pe Lilibet, fiica lor care s-a născut în iunie.

Luna trecută a ieșit la iveală faptul că Harry și Meghan vor să o boteze pe Lilibet la castelul Windsor și să o prezinte bunicii omonime. Iar acum se pare că iau măsuri pentru ca acest lucru să se întâmple. Ceea ce sună ca un motiv excelent pentru a aduce familia împreună! Cu toate acestea, nu toată lumea este încântată de această cerere.

„Harry și Meghan au făcut această cerere, dar mulți oameni sunt șocați de curajul ei. Poate că vor cu adevărat să o vadă pe regină, dar este uluitor, având în vedere ceea ce au făcut în acest an … Regina ține foarte mult la Harry și i-ar plăcea să-i vadă pe Lilibet și pe fratele ei Archie. Dar curtenii sunt surprinși de mișcare, mai ales din partea lui Meghan, după ce s-a întâmplat', a declarat o sursă pentru The Sun.

În aprilie, mezinul familiei regale s-a întors singur în Marea Britanie pentru înmormântarea bunicului prințului Philip. Biograful Omid Scobie spune că Harry s-a întâlnit cu regina în privat de două ori în timpul șederii sale.

El a apărut ultima dată în Marea Britanie în iulie pentru a dezvălui o statuie mamei Diana. Se crede că apelurile de conciliere ale lui Harry includ conversații cu tatăl Charles și fratele William.

Insiderii spun că ar putea reveni după aniversarea celor 37 de ani pe care Ducele de Sussex îi va împlini pe 15 septembrie. Iar regina intenționează să rămână la Balmoral până în octombrie.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete