Marea dezamăgire a regretatului actor Vladimir Găitan: „Suntem uitați și nimeni nu-și mai amintește decât la următorul deces”

Drama actorului Vladimir Găitan

În urmă cu ceva timp, marele actor, Vladimir Găitan a vorbit într-un interviu pentru o emisiune de televiziune, despre cea mai mare dezamăgire a lui. La momentul respectiv, Găitan a mărturisit că îi pare rău că oamenii își aduc aminte de artiști doar când află că au murit.

„Din păcate, vă amintiți de noi doar atunci când murim. Văd tot felul de sintagme, una mai frumoasă ca alta, că ne-am transformat într-o stea, că sigur Dumnezeu și-a făcut un teatru în care i-a luat pe cei mai buni ca să îi aibă lângă el, după care se așterne o tăcere nedreaptă, suntem uitați și nimeni nu-și mai amintește decât la următorul deces', spunea Vladimir Găitan în interviu.

Interviul a avut loc în cimitir și atunci actorul a declarat că lumea ar trebui să meargă mai des la mormintele marilor actori pentru că ceilalți nu ar fi existat fără ei. Regretatul artist a simțit iubirea spectatorilor, aceasta fiind singura lui răsplată.

„În dreapta este mormântul lui Adrian Pintea, Gheorghe Dinică. Lumea ar trebui să vină aici pentru că fără ei noi nu am fi existat. Spectatorii ne-au iubit și simt asta și acum când sunt la apusul carierei. Singura mare răsplată a breslei mele au fost aplauzele și dragostea spectatorilor', mai declara actorul.

Vladimir Găitan a mărturisit că fiecare dintre noi trebuie să găsească în moarte un motiv pentru a o putea privi ca pe o dezlegare. El a încheiat spunând că este conștient de faptul că după ce suferința celor dragi se va diminua și va apărea uitarea.

„Uneori și în moarte trebuie să găsim un motiv să o privim ca pe o dezlegare, normalitate și fără doar și poate durere și suferința celor dragi mai devreme sau mai târziu ea se ostoiește și rămâne uitarea', mai spunea el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete