Mara Bănică, dezvăluiri despre sexul bebelușului și despre problemele din primul trimestru de sarcină: „Nu am suferit atât de mult în viața mea”

Mara Bănică va deveni pentru a doua oară mamă. Jurnalista și soțul ei a cărei identitate nu a dezvăluit-o și-au dorit foarte mult un bebeluș, iar acum visul lor a fost împlinit.

Mara Bănică și-a dorit foarte mult să devină din nou mamă. Ea și soțul ei au încercat timp de un an să facă un copil, iar acum abia așteaptă să-și țină în brațe bebelușul.

„Eu trebuia să îmi fac analizele de sânge pentru a afla dacă sunt sau nu însărcinată, la o anumită dată. Vreau să vă spun din start că eu și soțul meu încercam deja de un an să facem un copil, așa că în fiecare lună intram în emoțiile așteptării. N-am rezistat să aștept cele două săptămâni, așa că mai devreme cu 7 zile am fost la analize, fără să spun nimănui. Rezultatul a venit după câteva ore. De bucurie, am sărit cu telefonul pe care aveam rezultatul pozitiv afișat în brațe la soțul meu, care nu înțelegea despre ce este vorba. Am avut nevoie de vreo 5 minute să îmi revin și să-i spun la modul coerent. Ne-am bucurat enorm, vă dați seama, mai ales că este un copil extrem, extrem de dorit', a spus Mara Bănică, într-un interviu acordat celor de la cancan.ro.

Deși unele femei trec mai ușor de primul trimestru al sarcinii, Mara Bănică a mărturisit că pentru ea toată această perioadă a fost un adevărat hop, însă a trecut cu bine datorită atitudinii pozitive.

„Primul trimestru de sarcină a fost îngrozitor pentru mine. Mi-a fost rău constant, 24 de ore pe zi. Niște grețuri indescriptibile, urmate de două etape de sângerare atât de puternice, încât a fost necesară internarea acasă pentru o lună și jumătate. Am stat doar în pat 6 săptămâni. Mă ridicam doar să mănânc și să merg la baie. Nu am suferit atât de mult în viața mea. Dar am rămas pozitivă', a mai spus jurnalista.

Mara Bănică mai are dintr-o relație anterioară un băiat. Acum fericita vedetă va fi și mamă de fetiță.

„Eu m-am văzut întotdeauna mamă de băiat. Inițial am avut doi saci gestaționali, știam că am gemeni. La vreo două săptămâni sau trei, medicul ne-a spus că unul dintre saci este gol, fără embrion. Abia ce ne obișnuisem cu ideea de doi! Au mai trecut vreo alte două săptămâni până când am aflat că este fetiță. Eu mă bucur mult, am pereche. Și Dima, fiul meu cel mare, se bucură, pentru că îi rămâne doar lui PlayStationul! În ceea ce mă privește, abia o aștept! Cred și sper că îi voi fi prietenă, nu doar mamă', a mai spus Mara Bănică pentru Cancan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete