Mara Bănică a rupt tăcerea despre banii pe care îi primea la Antena 1. Era mai bine plătită decât Mirela Vaida

Timp de 12 ani, Mara Bănică a lucrat la Antena 1, unde apărea în emisiunea Acces Direct și Xtra Night Show. Jurnalista a dezvăluit că avea salariul mai mare decât Mirela Vaida.

Mara Bănică a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a venit la podcastul lui, unde a vorbit despre perioada în care a lucrat în televiziune. Ani la rând ea a apărut în emisiunea „Acces Direct', unde analiza cazurile sociale.

„La un moment dat, da (n.r. – câștiga mai mulți bani decât Mirela Vaida), că aveam și un contract nu niște greci. Nu știu cât avea Gherghe. Știam cât are (n.r. – Mirela Vaida) pentru că era în aceeași prăvălie, știam cât avusese Kiki Cioran și știam că ea venise pe aceeași bani', a dezvăluit Mara Bănică.

Cu Simona Gherghe, jurnalista avea o relație bună. „Aveam, așa, o relație corectă, nu avem o prietenie, dar vorbim și acum. Simona este tipă în banca ei, o tipă deșteaptă, citită și asta se vedea. Știe cu televiziunea, chiar știe', a declarat Mara Bănică despre prezentatoarea emisiunii matromonială „Mireasa', relatează unica.ro.

Mara Bănică nu a avut o chimie cu Mirela Vaida și spune că nu era deloc genul ei. „Nu am căzut într-o admirație față de Vaida. Profesional, aveam aceleași lucruri în comun. (n.r. – cu Simona Gherghe). Cu Vaida nu aveam nimic în comun, din păcate, nu aveam același umor, nu era genul meu', i-a mărturisit Mara Bănică lui Cătălin Măruță.

Mara-Banica-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete