Cum și-a prevestit Nosfe moartea. Dezvăluirile făcute de soția Mădălina: „El mi-a zis la un moment că simte că o să moară tânăr”

Invitată recent în podcastul lui Mihai Morar, Mădălina Crețan și-a deschis sufletul și a oferit pentru prima dată detalii neștiute despre regretatul Nosfe, care a murit pe 16 octombrie 2022, la doar 37 de ani.

Mădălina Crețan a declarat că a găsit mai multe notițe în telefonul acestuia, iar într-una din notițe scria el că va muri până la vârsta de 45 de ani. Și la începutul relației lor i-a spus că el simte că va muri de tânăr.

„Sunt foarte multe piese scrise folosind verbe la trecut și atunci e imposibil să nu mă șocheze. Dacă el ar fi fost aici, nici nu aș fi observat acele verbe, dar cred că ăsta este lucrul care m-a șocat. Când ne-am cunosut noi, el mi-a zis la un moment că simte că o să moară tânăr, că el crede că o să moară undeva la 45-50 de ani. Am ignorat complet acea discuție de atunci, am zis că e nebun. De atunci nu a mai vorbit de acest lucru, nu știu dacă a mai simțit asta. Acum ceva timp am găsit în telefonul lui, el scria și o carte, eu nu citeam în timp real ce scria.

Într-unul din texte am găsit iar scris „Eu le spun tuturor că o să mor până în 45/ Un nebun'. Eu nu am mai vorbit asta niciodată cu el, nu m-a lăsat nicio secundă impresia că și-ar dori să-și încheie viața.', a spus Mădăina Crețan în podcast.

madalina cretan si nosfeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Totodată, Mădălina Crețan a dezvăluit și cum fetița lor a presimțit moartea tatălui ei. „Iris oricum a simțit. În seara în care s-a întâmplat era acasă. Dimineața am dus-o la o prietenă de-ale ei și toată ziua aia, mi-a spus mămica fetei după, a zis că ea vrea să meargă acasă pentru că s-a întâmplat ceva cu tati.

Ce aș fi putut să-i spun? Ne-a părăsit, a plecat cu altă femeie? Mi se pare că orice altă variantă pe care aș fi putut să i-o spun ar fi fost aberantă. Consider că am luat decizia cea mai bună de a-i spune acest lucru', a mai declarat cu sinceritate Mădălina Crețan.

În toamnă, anunțul că NOSFE nu se mai află printre noi a fost făcut pe pagina oficială de Facebook al trupei Șatra Benz. Cu doar câteva ore înainte să moară, artistul a susținut alături de Șatra Benz un concert la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete