Mama lui Mircea Solcanu a murit. Fostul prezentator are din nou probleme de sănătate

Mircea Solcanu a anunțat că mama sa a murit. Fostul prezentator i-a fost alături până în ultima clipă, iar durerea pe care o simte este de nedescris.

Mama fostului prezentator s-a stins din viață joi, iar acesta a făcut anunțul dureros vineri pe contul său de Instagram. Mircea Solcanu trece printr-o perioadă foarte dificilă, mai ales că are din nou probleme de sănătate.

„De ieri lui mami i-au crescut aripi. Poți fi mândră de ele. Acum și eu și Cristina (sora lui n.r) știm că numele nostru e imprimat pe o aripă de înger, ce zboară sus în cer!', a fost mesajul trist postat de Mircea.

Fostul prezentator mărturisea în urmă cu ceva timp că mama sa avea mari probleme de sănătate și el era cel care avea grijă de ea.

„Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea. Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare', a povestit el, în urmă cu ceva timp.

mama-lui-Mircea-Solcanu-a-murit-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Prioritatea în viața mea a fost mama'

Mircea Solcanu are din nou probleme de sănătate și este nevoit să se opereze din nou. Fostul coleg al lui Cabral a mărturisit că a fost prea preocupat să aibă grijă de mama lui și nu a mai reușit să ajungă la neurolog.

„Nici dată trecută nu am vrut nici atunci să mă operez, dar au insistat cei din jurul meu. A reușit operația și au urmat zece ani în care am fost sănătos dar au fost și alte greutăți, unele de neimaginat. Am prioritizat altfel existența mea și de-asta nici nu am ajuns la neurolog până acum.

„De data asta dacă nu mă operez o să îmi pierd vederea'

Tratamentul la ce am eu, înseamnă o nouă intervenție chirurgicală, dar încă nu m-am ocupat pentru că prioritatea în viața mea a fost mama. De data asta dacă nu mă operez o să îmi pierd vederea! Prima dată am rămas pe jumătate surd, iar acum este posibil sau urmează să fiu și orb!', a declarat Mircea Solcanu pentru ciao.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro