România s-a calificat în finala Eurovision 2022. Mesajul transmis de WRS

România s-a calificat joi seară, 12 mai, în finala Eurovision 2022. Țara noastră a fost reprezentată de WRS, care a cântat pe scena de la Torino, Italia, piesa „Llamame'.

Reprezentantul României a intrat în concurs pe poziția cu numărul 13, în partea a doua a semifinalei de la Eurovision 2022, care a avut loc joi seară. „Llamame' este melodia pe care WRS, reprezentantul României, a cântat-o la Eurovision 2022, în Torino, în seara trecută. Piesa „Llámame' a fost compusă de către WRS, Cezar Gună, Alexandru Turcu și Costel Dominteanu, iar de producția piesei s-a ocupat Costel Dominteanu.

„Suntem în finală! Mulțumim pentru tot suportul', este mesajul transmis de WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022.

https://www.youtube.com/watch?v=4b1Rt5jY6tA

Cele 17 țări cu care România a concurat joi seară pentru intrarea în marea finală au fost: Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia, Irlanda.

Finaliști Eurovision 2022

Lista completă a finaliştilor din acest an: Belgia, Cehia, Azerbaidjan, Polonia, Finlanda, Estonia, Australia, Suedia, România, Serbia, Spania, Marea Britanie, Italia, Germania, Franţa, Elveția, Armenia, Islanda, Lituania, Portugalia, Norvegia, Grecia, Ucraina, Republica Moldova, Țările de Jos.

Când are loc finala Eurovision 2022

Finala Eurovision 2022 are loc pe 14 mai, la Torino. Concursul muzical va fi transmis în direct, la TVR 1, TVR Internațional și online.

Televiziunea Română este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993. Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro