Mama lui Mihai Morar, către fiul ei: „Copilaș, mănâncă altceva mai sănătos”

Mihai Morar a fost invitatul special, de Paște, al lui Cătălin Măruță, în cadrul podcastului său, „Acasă la Măruță'. Omul de radio a vorbit și despre unul dintre cei mai importanți oameni din viața lui, mama.

Mihai Morar și Cătălin Măruță sunt gazdele a două dintre cele mai cunoscute podcasturi, „Fain și simplu' și „Acasă la Măruță'. Mihai Morar, de obicei intervievator, a acceptat să fie de data aceasta în rolul de invitat. Omul de radio a vorbit despre persoanele importante din viața lui, printre care se află, bineînțeles, și mama lui. Vedeta a povestit că aceasta îl corectează chiar și acum și îi trimite mesaje de „apostrofare'. Două dintre acestea au fost: „Prea mult folosești cuvântul mișto, este urât' sau „Copilaș, mănâncă altceva mai sănătos.'

„Amintirile mele legate de mama sunt toate legate de cât de primele amintiri care-ți vin în minte, nu cele pe care le-ai pus în sertar, conștient. Sunt toate cu o mamă plină de dragoste. Și m-a crescut cu foarte multă dragoste, și mama și, deopotrivă, tata. Dar mama își dorea tot timpul să fiu așa cum își imagina ea c-ar trebui să fie un copil. Dar asta cred că e o treabă pe care ai trăit-o și tu. Tot timpul mă compara', a povestit Mihai Morar.

Mihai Morar: „Avem cu toții răni din copilărie'

Acesta a recunoscut și că teama sa cea mai mare a fost indusă tot de vorbele părinților săi – teama de a nu ajunge ultimul om.

„Că avem cu toții răni din copilărie sau traume, cum se spune mai nou, dar asta nu înseamnă că părinții sunt de vină. Pentru că și ei au crescut după niște tipare, așa cum au știut ei să ne crească. Sunt absolut convins că lumea este într-o evoluție, sper, cel puțin a cunoașterii, așa cum și copiii noștri, când o să fie mari, o să ne acuze', a recunoscut vedeta.

El a vorbit și despre soția lui, Gabriela, pe care a prezentat-o drept „echilibrul' din viața lui. Cei doi au fost colegi la radio și împlinesc anul acesta 16 ani de căsătorie, iar cea care a făcut primul pas a fost chiar Gabriela. Însă Mihai Morar a fost cel care a cerut-o de soție după doar două luni de relație.

Mihai Morar si GabrielaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Foto: Instagram

Citește și: Jean Gavril, despre Ana, partenera lui de la Dancing on Ice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete