Mama lui Kate, Carol Middleton a făcut o gafă colosală când a întâlnit-o pe regină

Mama lui Kate, Carol Middleton a făcut o gafă colosală când a întâlnit-o pe regină

Carol Middleton a fost întotdeauna considerată arhitectul din spatele căsătoriei „norocoase' a fiicei sale: ea ar fi înscris-o pe Kate la Universitatea St. Andrews, unde William studia, cu un scop specific: să-și găsească un soț… Și nu oricare.

Carol Middleton în vârstă de șaizeci și cinci de ani s-a născut într-o familie de muncitori cu strămoși mineri din Durhamex; a fost întâi stewardesa la British Airways, apoi a devenit soția pilotului (Michael) și în cele din urmă a devenit milionară datorită înfințării unei companii (Party Pieces) care vinde articole pentru petrecerile aniversare ale copiilor. Ambițioasa Carol a “croșetat” întotdeauna lucrurile bine, în culise. Retrasă, dar încă în centrul scenei.

Mama lui Kate, Carol Middleton a făcut o gafă colosală când a întâlnit-o pe regină

Dar „testul' cel mai dificil pentru ea în rolul de soacră a fost unul singur: întâlnirea cu regina Elisabeta. Potrivit comentatorilor regali, chiar și iscusita Carol a fost trădată de anxietatea primei întâlniri cu Regina. Potrivit unui documentar de pe Channel 5 în ajunul logodnei oficiale, ea a fost invitată – împreună cu soțul ei Michael și fiica Kate – la un prânz la castelul Windsor de către însăși Regină. 

Scopul întâlnirii a fost ca părinții Middleton să se relaxeze în noul rol de socri ai prințului William ', spune producătorul documentarului Richard Kay: „ Dar trebuie să fi fost un moment destul de intimidant pentru Carol Middleton, al cărui stră-străbunic a fost miner de cărbune în Durham.„

A fost atât de emoționată încât Carol ar fi făcut „o greșeală' în protocol. «Se pare că doamna Middleton ar fi spus „Mă bucur să vă întâlnesc' răspunzând la întrebarea suveranului: “Ce mai faci?”

“Este de înțeles, se poate întâmpla, în tensiunea momentului, să uiți ce trebuie să spui', a adăugat expertul regal Tom Quinn. Să nu uităm  că e vorba despre Majestatea Sa: „Oamenii se comportă foarte ciudat când o întâlnesc pe regină'.

Până la urmă prânzul general a fost, totuși, un succes. „Mi-au spus că masa de prânz la Castelul Windsor a mers foarte bine. A durat o oră și jumătate, ceea ce este pratic destul de lung, conform standardelor reginei '.

Foto: Hepta

Citeste și:

Motivele pentru care Michelle Pfeiffer nu a lucrat niciodată cu soțul ei

Adela Popescu a dezvăluit în direct la TV sexul bebelușuluiUrmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete