Motivele pentru care Michelle Pfeiffer nu a lucrat niciodată cu soțul ei

Într-un interviu pentru „The New Yorker' Michelle Pfeiffer a dezvăluit motivele pentru care nu a lucrat niciodată cu soțul ei, producătorul TV și scenaristul David E. Kelley.

În vârstă de 62 de ani, actrița americană a recunoscut faptul că soțul ei, care a fost scenaristul și producătorul executiv al serialului de televiziune „Big Little Lies', „scrie pentru femei ca nimeni atul'.

În ciuda talentului evident al lui Kelley de a crea roluri ideale pentru actrițele de la Hollywood, Pfeiffer a recunoscut că nu a căutat niciodată să lucreze cu el.

„Am văzut o mulțime de cupluri care păreau să aibă o căsnicie cu adevărat grozavă, iar după nici un an după ce au început să lucreze împreună au divorțat', a spus Pfeiffer.

Michelle și David (64 de ani) s-au cunoscut în 1992 la un „blind date', iar 10 luni mai târziu aveau să se căsătorească. Cei doi au un băiat, John, în vârstă de 26 de ani, și o fată, Claudia, în vârstă de 28 de ani, al cărei proces de adopție a fost început de actriță înainte de a-l cunoaște pe Kelley.

De altfel, legat de acest subiect Michelle a declarat pentru revista „Good Housekeeping' că fetița a apărut la doar două luni după ce ei se cunoscuseră, ceea ce i-a ajutat în relația lor. „Amândoi ajunsesem să ne vedem părinți înainte să progresăm împreună în relația noastră și, într-un mod ciudat, ne-a luat presiunea care de obicei există într-un cuplu. Aveam altceva pe care să ne concentrăm. A fost, practic, un fel de sincronizare perfectă'.

În noiembrie anul trecut, vedeta din „French Exit' a sărbătorit 27 de ani de mariaj cu Kelley, evenimentul fiind marcat printr-un colaj de imagini realizate de-a lungul acestor ani, însoțit de mesajul „Al meu de 27 de ani. Aniversare fericită, dragostea mea!'.

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro