Motivele pentru care Michelle Pfeiffer nu a lucrat niciodată cu soțul ei

Motivele pentru care Michelle Pfeiffer nu a lucrat niciodată cu soțul ei

Într-un interviu pentru „The New Yorker' Michelle Pfeiffer a dezvăluit motivele pentru care nu a lucrat niciodată cu soțul ei, producătorul TV și scenaristul David E. Kelley.

În vârstă de 62 de ani, actrița americană a recunoscut faptul că soțul ei, care a fost scenaristul și producătorul executiv al serialului de televiziune „Big Little Lies', „scrie pentru femei ca nimeni atul'.

În ciuda talentului evident al lui Kelley de a crea roluri ideale pentru actrițele de la Hollywood, Pfeiffer a recunoscut că nu a căutat niciodată să lucreze cu el.

„Am văzut o mulțime de cupluri care păreau să aibă o căsnicie cu adevărat grozavă, iar după nici un an după ce au început să lucreze împreună au divorțat', a spus Pfeiffer.

Michelle și David (64 de ani) s-au cunoscut în 1992 la un „blind date', iar 10 luni mai târziu aveau să se căsătorească. Cei doi au un băiat, John, în vârstă de 26 de ani, și o fată, Claudia, în vârstă de 28 de ani, al cărei proces de adopție a fost început de actriță înainte de a-l cunoaște pe Kelley.

De altfel, legat de acest subiect Michelle a declarat pentru revista „Good Housekeeping' că fetița a apărut la doar două luni după ce ei se cunoscuseră, ceea ce i-a ajutat în relația lor. „Amândoi ajunsesem să ne vedem părinți înainte să progresăm împreună în relația noastră și, într-un mod ciudat, ne-a luat presiunea care de obicei există într-un cuplu. Aveam altceva pe care să ne concentrăm. A fost, practic, un fel de sincronizare perfectă'.

În noiembrie anul trecut, vedeta din „French Exit' a sărbătorit 27 de ani de mariaj cu Kelley, evenimentul fiind marcat printr-un colaj de imagini realizate de-a lungul acestor ani, însoțit de mesajul „Al meu de 27 de ani. Aniversare fericită, dragostea mea!'.

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro