Malta, locul în care soarele îţi zâmbeşte

avantaje-Malta-09.05.2014

Malta este locul în care fiecare activitate se îmbină perfect cu soarele strălucitor care îţi zâmbeşte aproape 300 de zile pe an.

Calmitatea mării, culoarea de un albastru impecabil, plajele curate cu nisipuri strălucitoare, nuanţate cu un auriu de miere şi zecile de muzee istorice vestite, fac din această ţară locul ideal pentru a-ţi petrece o vacanţă impecabilă.

Modernitatea şi construcţiile elegante din Malta contrastează incredibil de bine cu zonele rurale, pitoreşti din Gozo, reprezentată de agricultură, pescuit şi alte activităţi prin care sătenii îşi câştigă traiul.

Atât în Malta cât şi în Gozo, valurile mării dansează, lovindu-se uşor de stâncile impunătoare de la mal, care scot sunete delicate.

Petreceri fastuoase pe malul mării

Unele mici şi sălbatice, pline de pietriş, altele întinse cu nisipuri fine, strălucitoare, îmbogăţite cu şezlonguri şi umbreluţe colorate…

Indiferent de forma plajelor din Malta, peste tot se încing petreceri graţioase… Este adevărat, la o astfel de petrecere ţinută de gală nu este obligatorie, însă este bine de ştiut că dacă ai de gând să iei parte la un astfel de party trebuie să te distrezi exact ca un maltez, vioi şi plin de viaţă!

Ghajn Tuffieha Bay, Pretty Bay Birzebbuga sau Paradise Bay sunt doar câteva din plajele faimoase ale arhipelagului maltez unde te poţi bucura, ziua de soare, iar noaptea de petreceri distractive.

Sărbători cu stil în locuri pline de verdeaţă

Una dintre sărbătorile pe care maltezii pun mare preț este ziua Sfinților Petru și Pavel. Localnicii pregătesc superbe festa în marile orașe ale Maltei, dar locul cel mai îndrăgit de ei se află în apropiere de Rabat, într-o oază de liniște și verdeață plină de lâmâi, cedri, portocali și pini, în pădurea Busket.

Early Booking Malta http://www.malta.ro/images/stories/vara 2014 tarife turisti.pdf

Hotel Excelsior 5* – de la 549 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu mic dejun, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel– 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92

Autor:  Madalina Isar

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete