Mako, fosta Prințesă a Japoniei a fost văzută în New York după ce a renunțat la titlu, avere, tradiții

Mako, fosta Prințesă a Japoniei și soțul ei, Kei Komuro, trăiesc ca doi oameni simpli în America. Cei doi s-au mutat de curând într-un apartament cu chirie.

Tokyo, Princess Mako and Kei Komuro press conferenceSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mako și Komuro, ea Prințesă a Japoniei, el un tânăr dintr-o familie simplă, s-au întâlnit în urmă cu câțiva ani în timp ce amândoi erau studenți la Universitatea din Tokyo. S-au îndrăgostit pe loc dar au ținut în mare secret relația de iubire.

În decembrie 2013, la o cină romantică, Komuro a cerut-o în căsătorie pe… Prințesa Mako și după cum se pare, aceasta a spus marela DA, chiar dacă mai apoi relația lor a funcționat la distanță, în liniște, pentru că Mako și-a terminat studiile pentru masterat în străinătate. Ea a absolvit în ianuarie 2016 Universitatea de Artă din Leicester, Anglia.

Cei doi tineri au făcut marele anunț și totodată au vorbit cu familiile lor despre planurile de a se căsători în urmă cu patru ani, în septembrie 2017, dar ceremonia a fost respinsă. Un scandal monstruos plana asupra fericirii lor. A urmat o dispută neplăcută legată de bani între mama lui Komuro și fostul logodnic al acesteia care a declarat public că el a finanțat studiile universitare ale lui Komuro.

În cele din urmă cei doi s-au căsătorit anul acesta, pe 26 octombrie, într-o ceremonie privată, spre deosebire de majoritatea nunților regale. Imperial Household Agency (IHA) a explicat că Mako și soțul ei nu au vrut să aibă o nuntă mare „pentru că uniunea lor nu este sărbătorită de toată lumea'.

Întrucât legea din Japonia cere unei prințese „să părăsească imediat familia imperială în cazul unei căsătorii cu un om de rând', prințesa Mako a renunțat la titlurile ei regale pentru a se căsători cu Komuro. De asemenea, ea a refuzat suma de 1,3 milioane de dolari de la guvernul japonez, sumă care este plătită în mod tradițional femeilor regale care își pierd statutul regal atunci când se căsătoresc.

Cei doi proaspăt căsătoriți au fost văzuți duminică, 12 decembrie, mergând la o plimbare în New York, unde perechea s-a mutat luna trecută după ceremonia de nuntă. Mako și Komuro trăiesc într-o discreție absolută, iar ținutele în care au fost fotografiați de paparazzi nu trădează cu nimic apartenența la una dintre cele mai vechi familii imperiale din lume.

Pozele apărute în presă vin la aproximativ o lună după ce Prințesa Mako și Komuro au ajuns pe Aeroportul Internațional John F. Kennedy din NYC pe 15 noiembrie, la doar câteva săptămâni după nunta lor. Cei doi și-au închiriat un apartament, iar Komuro s-a angajat la o firmă de avocatură după ce a absolvit facultatea de drept a Universității Fordham.

După ce s-au confruntat cu atâtea greutăți pentru a ajunge aici, se pare că cei doi tineri sunt în final liniștiți în noua lor casă.

Foto: Hepta

Vezi şi Central Park – cel mai frumos parc din New York!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate