Maia Morgenstern, despre momentul în care a devenit mamă: “De nervi, de ciudă, m-am apucat să fac tort”

Maia Morgenstern si fiul ei

Maia Morgenstern si fiul ei

Astăzi este o zi importantă pentru Maia Morgenstern. Fiul său, Tudor Istodor, împlinește frumoasa vârstă de 35 de ani. Maia Morgenstern, despre momentul în care a devenit mamă: “De nervi, de ciudă, m-am apuc să fac tort”.

Cu această ocazie, îndrăgita actriță a postat un mesaj amuzant pe pagina personală de Facebook. Maia Morgenstern și-a amintit de momentul în care fiul său a venit pe lume.

Maia Morgenstern, despre momentul în care a devenit mamă: “De nervi, de ciudă, m-am apuc să fac tort”

“Sunt 35 de ani de atunci. N-a vrut să vină în zodia Taurului. N-a vrut. Și ce-am mai sărit eu de pe dulap. Exagerez. Da, tot aș fi vrut să vină în Taur. Și băiat să fie, neapărat băiat. Citisem eu ca e cel mai bine așa (cât de prostuță puteam sa fiu, Doamneeee! Ei, ce să faci?!? Aveam doar douăzeci de ani). Atunci, de nervi, de ciudă, m-am apuc să fac tort. Doboș Tort. Ceva mai complicat nu există. Fiecare foaie coaptă separate, zahărul caramelizat se toarnă fierbinte pe ultima foaie. Și se crestează cu cuțitul, că altfel nu mai poți să tai feliile. Și crema. Crema?!?! Nu aveam mixer, am învârtit până…până..până..ai decis că trebuie să apari pe lumea asta. «Hai, draga mea, lasă totul!» – spunea tatăl tău cu cel mai catifelat glas posibil. «Hai să mergem la spital, la maternitate». Nu merg nicăieri până nu termin tortul. Doboș Tort! Păi ce, nu sunt eu în stare să fac tort? Doboș Tort! ( Doamne, cât de prostuță puteam sa fiu! De, douăzeci de ani! Ce să-i faci?). (Nu cred că a gustat cineva din tortul acela). Treizeci și cinci de ani! LA MULȚI ANI, Tudor Istodor!”, a scris actrița pe Facebook.

Maia Morgenstern este o femeie de carieră și o mamă împlinită.

Întrebată de jurnaliștii de la gandul.info ce înseamnă familia pentru Maia Morgenstern, aceasta a răspuns:

“Familia înseamnă rădăcinile mele, proiecţiile mele de viitor, speranţele mele, paratrăznetul meu, povara mea, dulceaţa mea, amintirile mele, duioşia mea, limanul meu, refugiul meu, dezertarea mea, contrazicerea mea, dezamăgirea mea, speranţa mea, bucuria mea, odihna mea, neliniştea mea, prietena mea, oglinda mea”, a mărturisit actrița pentru gandul.info.

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete