Maia Morgenstern: „Nu vreau să devin o povară”

Cunoscuta actriță Maia Morgenstern a anunțat pe Facebook că a fost infectată cu Covid-19. Aceasta a transmis un mesaj tulburător.

Textul scris de Maia Morgenstern pe contul ei de socializare a strâns peste 1300 de comentarii. Încurajările, urările de sănătate și mesajele emoționante au curs din momentul în care aceasta a anunțat infecția cu Covid-19.

„Izbucneam în plâns; sau mai târziu, pufneam de-a dreptul jignită/plictisită când o auzeam vorbind așa. Nici nu concepeam asta, nici nu se punea problema. Mă enervam de-a dreptul. < < Nu vreau să vă fiu o povară>>, repeta MAMA. Uneori șoptit, alteori scâșnit. Îmi astupam urechile, nu puteam să aud sau să înțeleg așa ceva. Eram surdă. Între timp am mai înțeles unele lucruri. A trebuit să învăț să le accept și să le înțeleg. Cred că a venit rândul meu să spun: < < Nu vreau să devin o povară!>>

Artista a povestit că și-a luat toate măsurile de precauție în această perioadă și s-a testat foarte mult. Însă, un astfel de rezultat rapid a ieșit pozitiv. Cineva i-a comentat actriței că poate este doar o alarmă falsă. Aceasta însă a explicat că se află în a doua săptămână de izolare și că diagnosticul a fost primit la spital.

Maia Morgenstern: „Nu pot înțelege ceva'

Nu vreau să devin o povară: cred că am evitat o tragedie. Aș fi putut infecta la rândul meu alți și alți colegi, parteneri de scenă, de muncă. Evident, am urmat cu sfințenie tratamentul prescris. E modul meu de a încerca să scutesc oamenii din jurul meu de povara și spectacolul cumplit al unei forme grave de boală. Felul meu de a spune: mulțumesc, domnilor și doamnelor doctor, asistente și asistenți, personal medical. Prețuiesc enorm efortul vostru! Nu vreau să fiu o povară!'

Nu în cele din urmă, artista a lăsat câteva gânduri și în ceea ce privește decizia autorităților de a redeschide școlile.

Acum, însă, nu înțeleg, nu pot înțelege ceva. Cum, cum să începi școala iar testele…peste o săptămână, așa…În fine. Nu mă întreabă nimeni pe mine. Dar cred din tot sufletul că a te testa, a fi testat, a se face testarea în masă, în mod constant ar putea să ajute. Sau cel puțin, nu face rău. Nu cunosc efecte adverse… Cred'.

Maia MorgensternSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Liliana Mocanu, din Las Fierbinți, a avut dureri cumplite de oase

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete