Maia Morgenstern: „Nu vreau să devin o povară”

Cunoscuta actriță Maia Morgenstern a anunțat pe Facebook că a fost infectată cu Covid-19. Aceasta a transmis un mesaj tulburător.

Textul scris de Maia Morgenstern pe contul ei de socializare a strâns peste 1300 de comentarii. Încurajările, urările de sănătate și mesajele emoționante au curs din momentul în care aceasta a anunțat infecția cu Covid-19.

„Izbucneam în plâns; sau mai târziu, pufneam de-a dreptul jignită/plictisită când o auzeam vorbind așa. Nici nu concepeam asta, nici nu se punea problema. Mă enervam de-a dreptul. <>, repeta MAMA. Uneori șoptit, alteori scâșnit. Îmi astupam urechile, nu puteam să aud sau să înțeleg așa ceva. Eram surdă. Între timp am mai înțeles unele lucruri. A trebuit să învăț să le accept și să le înțeleg. Cred că a venit rândul meu să spun: <>>

Artista a povestit că și-a luat toate măsurile de precauție în această perioadă și s-a testat foarte mult. Însă, un astfel de rezultat rapid a ieșit pozitiv. Cineva i-a comentat actriței că poate este doar o alarmă falsă. Aceasta însă a explicat că se află în a doua săptămână de izolare și că diagnosticul a fost primit la spital.

Maia Morgenstern: „Nu pot înțelege ceva'

Nu vreau să devin o povară: cred că am evitat o tragedie. Aș fi putut infecta la rândul meu alți și alți colegi, parteneri de scenă, de muncă. Evident, am urmat cu sfințenie tratamentul prescris. E modul meu de a încerca să scutesc oamenii din jurul meu de povara și spectacolul cumplit al unei forme grave de boală. Felul meu de a spune: mulțumesc, domnilor și doamnelor doctor, asistente și asistenți, personal medical. Prețuiesc enorm efortul vostru! Nu vreau să fiu o povară!'

Nu în cele din urmă, artista a lăsat câteva gânduri și în ceea ce privește decizia autorităților de a redeschide școlile.

Acum, însă, nu înțeleg, nu pot înțelege ceva. Cum, cum să începi școala iar testele…peste o săptămână, așa…În fine. Nu mă întreabă nimeni pe mine. Dar cred din tot sufletul că a te testa, a fi testat, a se face testarea în masă, în mod constant ar putea să ajute. Sau cel puțin, nu face rău. Nu cunosc efecte adverse… Cred'.

Maia MorgensternSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Liliana Mocanu, din Las Fierbinți, a avut dureri cumplite de oase

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete