Cum arată strănepoata Regelui Mihai! Fiica fostului Principe Nicolae a împlinit un an

La începutul anului trecut, fostul principe Nicolae și Alina-Maria de România au devenit părinți. Strănepoata Regelui Mihai a împlinit acum un an, iar cu această ocazie părinții au publicat imagini nevăzute până acum.

Maria-Alexandra e strănepoata regelui Mihai, monarhul care s-a stins din viață pe 5 decembrie 2017. Micuța poartă numele celebrei regina Maria, soția regelui Ferdinand I, care a domnit din 1914 până în 1927.

Duminică, pe 7 noiembrie, fostul principe Nicolae a postat pe pagina lui de Facebook mai multe imagini cu fiica lui și soția. Maria-Alexandra este în centrul atenției. Îmbrăcată într-o rochiță albă, micuța se bucură de ziua ei de naștere alături de părinți. Are chiar și un tort.

„Acum un an, viața noastră s-a schimbat. Eu și soția mea, Alina-Maria de Roumanie, am primit cel mai frumos cadou de la Dumnezeu, pe fiica noastră! La mulți ani Maria – Alexandra!', a notat fostul principe Nicolae.

stranepoata-regelui-mihai-un-an-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

În noiembrie 2020, fostul principe Nicolae și soția lui au devenit părinți. De atunci, viața lor s-a schimbat. „Dumnezeu ne-a dat un dar. Dar nu numai. Trebuie să spun că sunt foarte mândru de soţia mea pentru tot ce a făcut şi deja văd ce mamă bună este. Cea mică este liniştită. Bineînţeles că ne trezim pentru a îi da de mâncare, dar în principiu cea mică este foarte cuminte.

Avem noroc (râde). Avem şi bunicii aproape. Însă noi ne-am descurcat foarte bine şi singuri până acum. În această perioadă stăm în Bucureşti. Toată lumea ne-a zis că trebuie să dormim, să facem camera copilului şi aşa mai departe. Partea materială este uşor de pregătit. Dar psihic şi fizic este complet altceva şi nu cred că te poţi pregăti pentru aşa ceva. Cu bune şi rele, experienţa este una absolut minunată.', povestea principele Nicolae în noiembrie 2020 pentru adevarul.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete