Anca Serea și Adi Sînă, suma fabuloasă investită în noua casă: „Ne-am făcut un plan și un buget”

Anca Serea și Adi Sînă sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Cei doi au o frumoasă familie, iar în curând se vor muta la casa lor.

Anca Serea și Adi Sînă au stat până acum în chirie într-un cartier rezidențial din nordul Capitalei. De ceva vreme, însă, au decis să-și cumpere o căsuță a lor tot în acea zonă și sperau ca Paștele de anul acesta să-l facă acolo.

„Aproape că ne-am mutat, mai avem foarte puțin de lucru, plănuim să ne mutăm în casa nouă cât mai repede. Doream să petrecem Paștele în casă nouă, dar mai avem puțin de așteptat. Cam de vreo patru luni așa ne chinuim să ne mutăm și ne-a luat mai mult timp decât am preconizat și mai mulți bani decât am calculat. Noi stăm cu chirie de doi ani și jumătate, de dinainte de pandemie.

Acesta a fost și scopul pentru care ne-am mutat, în acest cartier, ca să-l testăm înainte de a ne cumpăra o casă aici. Casa cumpărată este în același complex, doar că până acum stăteam cu chirie', a declarat Adrian Sînă într-un interviu acordat celor de la Click!.

Din nefericire, socotelile le-au fost încurcate un pic și din cauza scumpirilor din ultima vreme, iar investiția în noul lor cămin s-a dublat, ajungând la 500.000 de euro.

„Materialele și serviciile s-au scumpit foarte mult, este și o cerere mare. Ne-am făcut un plan și un buget pe care din păcate chiar l-am dublat, dar aste e, e vorba despre căminul nostru. Casa familiei noastre. Am făcut niște eforturi financiare mari ca să locuim într-un complex foarte frumos, în apropiere de pădurea Băneasa. Prezintă un mare avantaj pentru copiii noștri care fac până la școală un minut. Pot merge și pe jos!', a declarat și Anca Serea pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete